Θάνος Μωραΐτης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτο κόμμα» (video)

 moraitis 1

Στο πάνελ της εκπομπής του OPEN TV «Ώρα Ελλάδας» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Σοφία Φασουλάκη, παραβρέθηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης.

Σύμφωνα με τον κ. Μωραΐτη, οι δημοσκοπήσεις είναι στα όρια του στατιστικού λάθους. Δεν υπάρχει καμία ανάκαμψη της κυβέρνησης, αντίθετα στο ερώτημα «Αλλαγή ή Συνέχεια» οι πολίτες με πάνω από το 64% απαντούν Αλλαγή.


Το πώς θα εκφραστεί αυτή η Αλλαγή θα το δούμε μέσα στις επόμενες πενήντα μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πέσουμε στην παγίδα αλλαγής της ατζέντας λόγω της πίεσης και της απομόνωσης που νιώθει ο κ. Μητσοτάκης, τόνισε ο Θάνος Μωραΐτης και συνέχισε λέγοντας ότι το θέμα του φράχτη είναι πολύ σοβαρό αλλά δεν είναι το μοναδικό.

moraitis 2

Η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τέρας της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας, την εργασιακή ανασφάλεια, με μια Δημοκρατία που έχει πρόβλημα. Όποια κρίση κλήθηκε να διαχειριστεί η κυβέρνηση, από την πανδημία και τις φυσικές καταστροφές μέχρι τα Τέμπη, απέτυχε σε όλα. Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη κατέρρευσε, είπε ο κ. Μωραΐτης.

«Εμείς είμαστε υπέρ της Αλλαγής και της Προοδευτικής Κυβέρνησης από την πρώτη κάλπη από την οποία μπορούμε να έχουμε κυβέρνηση», είπε ο κ. Μωραΐτης, ενώ σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα είναι πρώτο κόμμα καθώς η σταθερότητα της χώρας περνάει μέσα από την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος ο κ. Μωραΐτης δήλωσε ότι πιστεύει στα ιστορικά, δημοκρατικά και πολιτικά αντανακλαστικά των προοδευτικών δυνάμεων και ότι προοδευτική παράταξη θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη να βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα και τη θεσμική εκτροπή.

Δείτε ολόκληρη την παρέμβαση του Θάνου Μωραΐτη στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος του OPEN TV στο παρακάτω σύνδεσμο

Σχόλια