Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με τον Yπουργό Υγείας, Θανάση Πλεύρη.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με τον Yπουργό Υγείας, Θανάση Πλεύρη.


3.4.2023Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, κ.Θανάση Πλεύρη είχε ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.Ακολουθεί δήλωση του κ.Παπαθανάση για την επίσκεψή του στον Υπουργό Υγείας:

«Σε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, κ.Θανάση Πλεύρη είχαμε την ευκαιρία να εξετάσουμε μια σειρά θεμάτων που αφορούν την Αιτωλοακαρνανία.

Αρχικά, αναφέρθηκα στην επιτακτική ανάγκη να επισπευθούν και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την άμεση λειτουργία Μονάδας Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου, ώστε να παρέχονται υψηλού επιπέδου καρδιολογικές υπηρεσίες σε όλους τους κατοίκους του νομού.

Επίσης, έθεσα το αίτημα για άμεση στελέχωση με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και αναγκαία μέσα των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου και των κέντρων υγείας. Πρέπει να προχωρήσουν οι προσλήψεις του επικουρικού προσωπικού που έχουν ζητήσει τα νοσηλευτικά ιδρύματα για την κάλυψη των αναγκών τους, όπως και να ανανεωθούν οι συμβάσεις του επικουρικού προσωπικού που λήγουν το επόμενο διάστημα, ώστε να είμαστε καλυμμένοι με ασφάλεια κατά τη θερινή περίοδο.

Ο Υπουργός με διαβεβαίωσε για τη στήριξη των γιατρών ,των νοσηλευτών και του βοηθητικού προσωπικού, που δίνουν καθημερινά τεράστιο αγώνα στην πρώτη γραμμή για τη στήριξη του συστήματος υγείας του νομού μας και δεσμεύτηκε πως θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Με συνεργασία, αλληλεγγύη και ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα για τον τόπο μας».

Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά!

#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!

Σχόλια