Πέμπτη 11 Μαΐου η μεγάλη συγκέντρωση Σταρακά στο Αγρίνιο, κάλεσμα σε μία "γιορτή Δημοκρατίας"!Την κεντρική της πολιτική ομιλία ενόψει των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου πραγματοποιεί την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 20:30 στην πλατεία Δημάδη (άνωθεν δημοτικού parking) στο Αγρίνιο, η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά.


Μετά την εντυπωσιακή της εναρκτήρια συγκέντρωση στο κατάμεστο Παπαστράτειο στις 15 Φεβρουαρίου που κατέδειξε το κλίμα ανάτασης που επικρατεί για το ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία, μετά από δεκάδες περιοδείες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του νομού αδιάκοπά επί 2,5 μήνες, η Χριστίνα Σταρακά επιστρέφει στο Αγρίνιο, για την κεντρική πολιτική της ομιλία, αυτή τη φορά μάλιστα σε ανοικτό χώρο στην πλατεία Δημάδη.


«Σας καλώ την Πέμπτη 11 Μαΐου στην πλατεία Δημάδη σε μία γιορτή Δημοκρατίας! Πάμε μπροστά για τη νίκη!» υπογραμμίζει σε δήλωσή της η Χριστίνα Σταρακά. «Πάμε μπροστά για το ΠΑΣΟΚ, για την Αιτωλοακαρνανία, για την Ελλάδα. Σας περιμένω όλες και όλους στην κεντρική πολιτική μου ομιλία την Πέμπτη 11 Μαΐου στο Αγρίνιο. Για να στείλουμε παντού δυνατά, αποφασιστικά το μήνυμα της Αλλαγής!

Σχόλια