Θάνος Μωραΐτης: «Το δίλημμα των εκλογών είναι Μητσοτάκης ή Αλλαγή».

 


Στη λαϊκή αγορά, στα καταστήματα και στις υπηρεσίες του Θέρμου βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θάνος Μωραΐτης, όπου συνομίλησε με παραγωγούς, καταστηματάρχες και καταναλωτές και στη συνέχεια προέβη στην παρακάτω δήλωση:.....

 

«Ο αγροτικός και ο εμπορικός κόσμος δοκιμάστηκαν σκληρά τα τελευταία τέσσερα χρόνια καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έλαβε κανένα μέτρο για την αντιμετώπιση του δυσβάσταχτου κόστους παραγωγής και λειτουργίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Την ίδια στιγμή οι καταναλωτές είδαν το εισόδημά τους να εξανεμίζεται από την ακρίβεια, τους έμμεσους φόρους και την εκτόξευση των επιτοκίων δανεισμού.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επί τέσσερα χρόνια έκανε την αδικία σημαία της γι’ αυτό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μιλάει για Δικαιοσύνη Παντού.

Ένα πρόγραμμα με άμεσα μέτρα στήριξης της κοινωνίας  από τις πρώτες κιόλας 50 μέρες με αύξηση των μισθών, μείωση των τιμών, ρύθμιση των χρεών και αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος.

Γι΄αυτό το δίλημμα των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι πλέον απλό και ξεκάθαρο: Μητσοτάκης ή Αλλαγή. Άλλα τέσσερα χρόνια Μητσοτάκης σημαίνει συνέχιση της διαφθοράς, του παρακράτους, της ακρίβειας και των απευθείας αναθέσεων.

Αλλαγή σημαίνει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και Προοδευτική Κυβέρνηση με Δημοκρατία, Ισότητα, Ανάπτυξη και Δικαιοσύνη Παντού!

Τις τελευταίες μέρες διαπιστώνουμε ότι το αίτημα για Πολιτική Αλλαγή δυναμώνει όλο και περισσότερο μέσα στην κοινωνία και αυτό είναι για μας η πιο αξιόπιστη δημοσκόπηση.

Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα δώσει ισχυρή εντολή για προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και Δικαιοσύνη Παντού».












Σχόλια