Μεγαλειώδης συγκέντρωση στο Αγρίνιο για τον Θανάση Παπαθανάση.

 


dsc 1081

Το αδιαχώρητο στην προεκλογική συγκέντρωση του Θανάση Παπαθανάση στο Αγρίνιο.
Πλημμύρισε από κόσμο κάθε ηλικίας η πλατεία Δημάδη στο Αγρίνιο για την προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Παπαθανάση, που με ενθουσιασμό και θερμά χειροκροτήματα του δίνουν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης και πρωτιάς.
Μιλώντας σε ένα ιδιαίτερα ενθουσιώδες κοινό που κατέκλυσε την πλατεία, ο Θανάσης Παπαθανάσης δήλωσε:
«Είμαι ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει στην περιοχή, προέρχομαι από την αγορά, είμαι ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας, με γνωρίζετε όλοι πολύ καλά με το μικρό μου όνομα. Έχω πάθος, έχω πίστη σε αυτό που κάνω, είμαι έτοιμος να προσφέρω. Έχω την εμπειρία, έχω τη γνώση, θέλω μαζί να αλλάξουμε την Αιτωλοακαρνανία. Ο μόνος λόγος που ασχολούμαι με την πολιτική, εκτός από την αγάπη μου για τον τόπο, είναι το αίσθημα προσφοράς και ανιδιοτέλειας.
dsc 1085
Το κύριο βάρος της ομιλίας του δόθηκε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Αιτωλοακαρνανίας, στην ανάγκη να αποκτήσει αναπτυξιακή δυναμική και στη συνεργασία μεταξύ Δήμων, Περιφέρειας, πολιτικού προσωπικού και φορέων για την εκπόνηση και υλοποίηση ενός στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης για τον τόπο μας.
Ενός σχεδίου το οποίο όπως είπε «θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής, θα αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία και θα έχει ως επίκεντρο το μοναδικό και ευλογημένο φυσικό περιβάλλον της Αιτωλοακαρνανίας. Οι σημαντικότεροι πυλώνες ανάπτυξης για την Αιτωλοακαρνανία για την επόμενη μέρα είναι οι εξής: Πρωτογενής Τομέας, Τουρισμός, Υποδομές, Υγεία, Παιδεία».

Ιδιαίτερα συγκινημένος έκανε αναφορά στην 4ετή προεκλογική του διαδρομή, ευχαριστώντας θερμά τους Αιτωλοακαρνάνες που τον τιμούν όλο αυτό το διάστημα , αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε και δείχνει στο πρόσωπό του.

“Ήταν πολύ συγκινητική για μένα όλη η διαδρομή της προεκλογικής μου περιοδείας στο νομό μας, στην Αιτωλοακαρνανία μας.
Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια ανταπόκριση και την ολόθερμη στήριξή σας, για την αγάπη σας και για την πίστη σας στο πρόσωπό μου, για τη θερμή υποδοχή και τη μαζική προσέλευσή σας όπου κι αν σας προσκάλεσα.
Σας υπόσχομαι πως θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας.
Ζητώ από τον τόπο μας ισχυρή εντολή για τη Νέα Δημοκρατία, ζητώ τη στήριξή σας για να μπορέσω από τη Βουλή να γίνω η δική σας δυνατή φωνή. Είμαι ο Θανάσης που γνωρίζετε, θα είμαι πάντα δίπλα σας -έντιμα, καθαρά, αποτελεσματικά.
Η Αιτωλοακαρνανία αξίζει μια νέα πορεία, ένα καλύτερο αύριο.
Μαζί θα τα καταφέρουμε!

Θανάσης Παπαθανάσης
Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας

#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!

Δείτε φωτογραφίες από την ομιλία του Θανάση Παπαθανάση:

dsc 1044

dsc 1046

dsc 1050

dsc 1053

dsc 1057

dsc 1060

dsc 1062

dsc 1064

dsc 1065

dsc 1068

dsc 1070

dsc 1071

dsc 1072

dsc 1073

dsc 1074

dsc 1075

dsc 1080

dsc 1081

dsc 1085

dsc 1087

dsc 1088

Σχόλια