Θάνος Μωραΐτης: «Ο δημοκρατικός κόσμος του Βάλτου έστειλε ηχηρό μήνυμα νίκης και αλλαγής»

 moraitis valtos (5)

Την κρισιμότητα των εκλογών της 21ης Μαΐουτόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θάνος Μωραΐτης, στην προεκλογική ομιλία του στο Χαλκιόπουλο Βάλτου.

Σύμφωνα με τον κ. Μωραΐτη οι εκλογές της 21ης Μαΐου δεν θα είναι χαλαρές καθώς όπως εκτίμησε, όποιος βγει πρώτος θα κάνει κυβέρνη

Γι’ αυτό το δίλημμα των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι Μητσοτάκης ή Αλλαγή.Μητσοτάκης ξανά, σημαίνει συνέχιση της διαφθοράς, του παρακράτους, της ακρίβειας και των απευθείας αναθέσων. Αλλαγή σημαίνει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και πρόγραμμα στήριξης της κοινωνίας από τις πρώτες κιόλας 50 μέρεςμε αύξηση των μισθών και των εισοδημάτων, μείωση των τιμών, ρύθμιση των χρεών και αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος, τόνισε ο Θάνος Μωραΐτης.

Αναφερόμενος στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα ο κ. Μωραΐτης άσκησε σκληρή κριτική λέγοντας ότι μετά από τέσσερα χρόνια κυβέρνησης Μητσοτάκη οι αγρότες βρίσκονται σε δεινή θέση καθώς με την άδικη πολιτική της οδήγησε τον αγροτικό κόσμο σε απόγνωση. Άφησε αγρότες και κτηνοτρόφους στο έλεος του αβάσταχτου κόστους παραγωγής και αρνήθηκε να λάβει τα μέτρα στήριξης που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για κατάργηση του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο, τη μείωση του ΦΠΑ και την αύξηση των ενισχύσεων σε λιπάσματα και φυτοφάρμακα.

moraitis valtos (1)

Καθολική ήταν και η αποτυχία του εκσυγχρονισμού της ελληνικής γεωργίας (αναδιάρθρωση καλλιεργειών, σχέδια βελτίωσης, αδειοδότηση κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, διαχειριστικά σχέδια βόσκησης) σύμφωνα με τον Θάνο Μωραΐτη ο οποίος στη συνεχεία παρουσίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ρύθμιση των χρεών και την προστασία της πρώτης κατοικίας, της επαγγελματικής στέγης και της αγροτικής γης από τους πλειστηριασμούς.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Μωραΐτης είπε ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη επί τέσσερα χρόνια έκανε την αδικία σημαία της γι’ αυτό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μιλάει για Δικαιοσύνη Παντού.

Το βράδυ των εκλογών όλη η Ελλάδα θα αλλάξει χρώμα γιατί θέλει Αλλαγή και Δικαιοσύνη παντού και κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά δίνοντας ηχηρό μήνυμα νίκης και αλλαγής και ισχυρή εντολή προοδευτικής κυβέρνησης στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό!»

moraitis valtos (2)

moraitis valtos (3)

moraitis valtos (4)

moraitis valtos (5)

moraitis valtos (6)

moraitis valtos (7)

moraitis valtos (8)

moraitis valtos (9)

moraitis valtos (10)

moraitis valtos (11)

Σχόλια