Στη δικαιοσύνη ο δήμος Ακτίου-Βόνιτσας για εγκατάλειψη σκυλίτσας με τα κουτάβια της (φωτο)

«Οι φιλόζωοι που αγαπούν και σέβονται τα ζώα, το πρώτο πράγμα που κάνουν όταν βλέπουν ένα ζώο σε κίνδυνο είναι να το πάρουν και να του προσφέρουν τη βοήθεια που χρειάζεται. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα».

Τα παραπάνω επισημαίνονται σε ανακοίνωση του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, με αφορμή περιστατικό εγκατάλειψης σκυλίτσας με τα κουτάβια της σερ περιοχή ευθύνης του δήμου.

Η σχετική ενημέρωση, αναφερει:

«Η σκυλίτσα με τα μωρά της παρατήθηκε σε χώρο του Δήμου. Έχουμε ενημερωθεί για το άτομο που τα παράτησε και θα προβούμε στις νομικές ενέργειες.

Η εθελόντρια του Δήμου πήρε τη μαμά και τα μωρά της με κύριο μέλημα τη φροντίδα της οικογένειας που παράτησαν με ένα μπουκάλι γάλα δίπλα… και συγχρόνως έψαχνε να φιλοξενία γιατί παρά τα όσα έχουν ειπωθεί, δεν υπάρχει όχι χώρος αλλά ούτε μια γωνία για να στριμωχτούν.

Η μαμά με τα μωρά της φιλοξενούνται και πήγαν για έλεγχο και θεραπεία στον κτηνίατρο που έχει σύμβαση με το Δήμο

Εφόσον λοιπόν έγινε ότι καλύτερο για αυτές τις ψυχες, τώρα μπορούμε να ανεβάσουμε και φωτογραφίες για να δείτε σε τι κατάσταση βρέθηκαν αυτά τα μωρά και η μητέρα τους. Εγκληματικά τα χέρια που τα παράτησαν και οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός δεν είναι αρκετός για να περιγράψουμε την αποτρόπαια αυτή πράξη.
Η δικαιοσύνη έχει το λόγο».


skylitsa vonitsa1

skylitsa vonitsa2

Σχόλια