Ειρήνη Τσιμπλή: Δίνει «σιωπηλά» και πόρτα – πόρτα έναν σεμνό αγώνα tsimpli1

Πέρα από τις ηχηρές υποψηφιότητες και τα «βαριά» βιογραφικά των έντονων κομματικών – πολιτικών διαδρομών των περισσότερων υποψηφίων, υπάρχουν κι εκείνες οι υποψηφιότητες που κινούνται με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, είτε κατ’επιλογή, είτε λόγω αντικειμενικών καταστάσεων.

Μια από τις υποψηφιότητες αυτές, είναι ασφαλώς της κ. Ειρήνης Τσιμπλή με τον ΣΥΡΙΖΑ, άνεργης μητέρας σήμερα (σ.σ. εργάζονταν παλιότερα στον δήμο Ξηρομέρου) , με καταγωγή από τη Λεπενoύ και συζύγου του πυροσβέστη Θ. Γεωργαλή, από το Ξηρόμερο.


Η κ. Τσιμπλή, προσπαθεί να ανταποκριθεί σε έναν ακόμη δύσκολο ρόλο που έχει αναλάβει μετά την τιμητική στο πρόσωπο της υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με τα προεκλογικά της φυλλάδια στα χέρια, με τον σύζυγό της πάντα δίπλα της, περιοδεύει σε μια τεράστια εκλογική περιφέρεια με «όπλα» της τις θέσεις της κι  ένα ειλικρινές χαμόγελο που δεν περνά απαρατήρητο.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό και με τον ρόλο της μητέρας ανήλικων παιδιών, με την κ. Τσιμπλή να καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη εξίσωση που όμως δεν την πτοεί…

Αν μη τι άλλο, είναι μια από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζει για τον αγνό και αξιοπρεπή αγώνα της.

tsimpli

tsimpli2

tsimpli3

Σχόλια