Κώστας Γεωργούλας: «Ξεβρα…στηκε» η παράταξη Γαλούνη και δίνει τα χέρια με Τριανταφυλλάκη

 


Για τους γνώστες των τοπικών δεν αποτέλεσε κεραυνό εν αιθρία η προσχώρηση του Θωμά Ρετούλη στην παράταξη της δημοτικής αρχής.
Για τους έχοντες γνώση και επίγνωση της παράταξης Γαλούνη, έχουμε συνειδητοποιήσει από καιρό ότι Τριανταφυλλάκης – Γαλούνης τα έχουν βρει κάτω από το τραπέζι. Η προχώρηση του Θωμά Ρετούλη του δεξιού χεριού του Ερωτόκριτου Γαλούνη «ξεγυμνώνει» το υποτιθέμενο όραμα της παράταξης Γαλούνη και «ξε... βράζει» τις όποιες φιλοδοξίες του καταρρέοντος ηγεμόνα ο οποίος στη δύση της πολιτικής του καριέρας προσπαθεί απεγνωσμένα να εξαργυρώσει την εναπομείνουσα δυναμική του με όσους του απομείνανε δίπλα του. Εμείς, ο Κώστας Γεωργούλας, ο Θεόδωρος Λιβάνης, ο Απόστολος Πανταζής και ο Παναγιώτης Γαζέτας, εντοπίσαμε εγκαίρως τις προθέσεις του, με ήθος, αξιοπρέπεια και ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μας, αποχωρήσαμε από αυτή την παράταξη που εξελίσσεται σε ένα ευκαιριακό μόρφωμα και προσκολλείται σταδιακά στη δημοτική αρχή.
Θα ήθελα να κάνω πρόσκληση στα εναπομείναντα μέλη της παράταξης Δυνατό Ξηρόμερο να πορευτούμε μαζί στην νέα παράταξη με αρχηγό τον Αλέξανδρο Σάββα Ο άνθρωπος. Ο Αδέκαστος. Ο Πρόεδρος Εφετών. Προσιτός και δίπλα στους ανθρώπους. 
Ο μη επαγγελματίας της πολιτικής. 
Με ένσημα πραγματικής εργασίας. Η ήρεμη δύναμη. Με ήθος και εντιμότητα.
Ο Γαλούνης προτίμησε τον Τριανταφυλλάκη, το οικείο περιβάλλον του, της συντήρησης, της κλίκας και της διαπλοκής! Εμείς συνεχίζουμε ανεξάρτητοι, αδέσμευτοι για την μεγάλη αλλαγή, με καθαρά χέρια για μια νέα μέρα στο Ξηρόμερο!
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου
Γεωργούλας Κωνσταντίνος

Σχόλια

  1. Για βγάλτε στην φόρα για να μάθει ο κόσμος τι έγινε στης προηγούμενες εκλογές και τώρα πού δεν υπάρχει μαλαθα την έκαναν όλοι μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα μεχρι και πριν δύο χρόνια στηρίζετε το γαλουνη τώρα τι έγινε χάθηκε ο μαϊντανός στο δρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακούτε ούρε ιγλεπα έως ένα ουνειρο ναχι ου γαλουνς του τριανταφυλακ σναγκαλιατ...κι κια παραδίπλα να καθιτι ου γερολυμους μουτρουμενος,παρακατουλια να ναι ου βασλακς ου σουλας να κλαίει,κι ουλνους αφνους να τσιγλεπ του Ξηρομέρου κι να πνιεται απταγελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχος μας έλεγε για αλήθειες στην διοίκηση του γαλουνη,ο γαλουνης είχε παρεξηγηθεί γιατί ο δημαρχουκος κάτι του ψυθιρισε στο αυτακι του εν ώρα δημοτικού συμβουλίου...
    Ο αντιδήμαρχος μένος καθημερινά απέναντι στο γαλουνη και τους δικούς του...
    Ο Βασίλης ο μπλόγκερ από το πιεστήριο του Μύτικα μα έβγαζε τις απευθείας αναθέσεις του γαλουνη και αφριζε...
    Ακού τώρα λαέ του Ξηρομέρου αυτοί είχαν στ ψηφοδελτίου τους Γκόλια Λαϊνά αντιδημάρχους γαλουνη και τώρα λαέ κλείσανε και ρετουλη πρωτοπαλίκαρο του γαλουνη και έχουν στα σκαριά άλλους δύο..
    Λαέ ας κοιτάξουμε στν καθρέπτη....ποιος μας δουλεύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εδω ο δημαρχουκος τα βρήκε με ιχθυοκαλλιεργητες , είχαν συνάντηση στο Αγρινιο μεσω Γαλούνη και Λαινα Πανο Χολη τα έμαθες τα νεα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου