Βγήκαν …τα μαχαίρια στους bloggers-ΒΕΛΟΥΤΣΑ NEWS σε κόντρα με xiromero News και ΜΥΤΙΚΑ PRESS

 


Βγήκαν …τα μαχαίρια στους bloggers-ΒΕΛΟΥΤΣΑ NEWS σε κόντρα με xiromero News και ΜΥΤΙΚΑ PRESS

Γράφει-Σχολιάζει ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ



Οι ''λυκοφιλίες'', είναι αποδεδειγμένο, ότι κρατούν λίγο!

Έτσι, ο διαχειριστής του blog xiromero news δέχθηκε σφοδρή και ανοίκεια επίθεση από το blog ΒΕΛΟΥΤΣΑ NEWS γιατί - άκουσον άκουσον- ο αθεόφοβος τόλμησε, χωρίς να πάρει την άδεια από κάποιον , ή κάποιους του ΒΕΛΟΥΤΣΑ NEWS, να θέσει υποψηφιότητα με τον Συνδυασμό Τριανταφυλλάκη για την προεδρία στο χωριό του, το Αγράμπελο.

''Απερίσκεπτο παιδί''  ο Γάκιας, κατά κόσμον Γεώργιος Τσέλιος  προέβη σε μία κίνηση, που δεν αρέσει στον κριτή των πάντων, στο Δάσκαλο της ηθικής και των κανόνων της Δημοκρατίας , της ελευθερίας έκφρασης και της ανεξαρτησίας των ΜΜΕ .

Τι και αν ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας έχει το συνταγματικό δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Φαίνεται, πως αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους ''δασκάλους, που διδάσκουν, αλλά Νόμους δεν κρατούν.''

Κατά τη ΒΕΛΟΥΤΣΑ NEWS κάποιος που διαχειρίζεται ένα blog δεν μπορεί να θέτει υποψηφιότητα, γιατί θεωρείται δεδομένη η μεροληπτική του στάση .

 Αυτό, προφανώς και  εμπεριέχει σημαντική δόση αλήθειας, αλλά δεν είναι λόγος κάποιος να απολέσει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

Το αν μεροληπτεί, ή όχι , είναι κάτι που θα κριθεί από τους αναγνώστες του και από την ίδια την κοινωνία.

Αλλά αν η υποψηφιότητα κάποιου συνεπάγεται και μεροληψία υπέρ κάποιου συνδυασμού, ή προσώπου, γιατί δεν αποτελεί μεροληψία η πρακτική του blog ΒΕΛΟΥΤΣΑ NEWS να λογοκρίνει και να αποκλείει από τις σελίδες του την Παράταξη ''ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια'' ;

 Προφανώς, μιλάμε για καινοτόμες θεωρίες και πρακτικές. Μιλάμε καθαρά για δύο μέτρα και δύο σταθμά. Επομένως κύριοι της Βελούτσας τακτοποιήστε τα του οίκου σας και μετά ασχοληθείτε με το τι πράττουν οι άλλοι.

Βέβαια, η διάρρηξη των σχέσεων μεταξύ των δύο bloggers  προφανώς θα είναι προσωρινού χαρακτήρα, γιατί υπάρχουν άλλα, πιο σοβαρά πράγματα που τους ενώνουν. Ένα από αυτά είναι η κοινή αντιμετώπιση  της παράταξης ''Καθαρά Χέρια'', δηλαδή ο αποκλεισμός της από την δημοσιοποίηση των ανακοινώσεων και ειδήσεων , που την αφορούν. Σε αυτή την πρακτική συμμετέχει δυναμικά και το έτερο blog το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS. Τριάδα, ομοούσιος και αχώριστος, μπροστά στον κοινό σκοπό.

Δικές σας οι επιλογές κύριοι. 

Αλλά αποφύγετε να παραδίδετε μαθήματα Δημοκρατίας, Ελευθερίας έκφρασης, Ανεξαρτησίας και αντικειμενικής πληροφόρησης. Δεν νομίζετε ότι το παρακάνετε ;

http://www.xiromeronewday.com/2023/05/bloggers-mytikas-press-xiromero-news.html

Σχόλια