Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Αστακού και το Trichonida Travel, διοργανώνουν, Μονοήμερο προσκύνημα στην Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗΣ

 ΟΙερός Ναός Αγίου Νικολάου Αστακού και το Trichonida Travel, διοργανώνουν, Μονοήμερο προσκύνημα στην Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023


Πρόγραμμα Εκδρομής:


06:00 αναχώρηση από τον Αστακό, με προορισμό την Ιερά Μονή Παναγίας Μαλεβής.Στην διαδρομή μας, θα κάνουμε σύντομη στάση για ξεκούραση στα ΣΕΑ Αρτεμισίου πριν φτάσουμε στον γραφικό Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην διάθεσή μας για βόλτα και αγορές τοπικών προϊόντων στα μαγαζάκια του χωριού. 

Συνεχίζουμε για τον βασικό προορισμό μας, το Μοναστήρι της Παναγίας Μαλεβής, την πιο φημισμένη μονή της Κυνουρίας. Παραμονή για προσκύνημα και περίπατο στο ιστορικό αυτό μοναστήρι, το οποίο είναι χτισμένο στις κατάφυτες πλαγιές του Πάρνωνα. 

Αμέσως μετά συνεχίζουμε για το Παράλιο Άστρος, τον αμφιθεατρικά χτισμένο παραθαλάσσιο οικισμό της Αρκαδίας, με τα γραφικά σοκάκια και τα κεραμοσκεπή σπίτια, όπου θα σταματήσουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό. 

Τελευταία μας στάση αποτελεί η Ιερά Μονή Λουκούς, η οποία είναι αφιερωμένη στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος και αποτελεί ένα από τα ιστορικά μοναστήρια της Αρκαδίας. Αφού ολοκληρώσουμε το προσκύνημά μας, αναχωρούμε για τον Αστακό, με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 40,00 ΕΥΡΩ
Περιλαμβάνει: Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα
Σημ: Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : 6944 613595 και 6972 107388

Σχόλια