ΣΥΡΙΖΑ-Κ. Ζαχαριάδης από Αγρίνιο: «Ζητάμε την ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος» (φωτο, video)

 syriza (1)

Με το μέλος της Κ.Ε. και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην βουλευτή, Κώστα Ζαχαριάδη συνεδριάζει σήμερα η διευρυμένη νομαρχιακή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Αγρίνιο.

Προσερχόμενος στη συνεδρίαση ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε πως «μπροστά μας έχουμε μία νέα εκλογική αναμέτρηση και ζητάμε την ψήφο της κάθε Ελληνίδας και του κάθε Έλληνα. Ζητάμε την ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος και έναν νέο εκλογικό χάρτη». Πρόσθεσε ακόμη ότι «ερχόμαστε σε αυτή τη διαδικασία με το πρόγραμμά μας και ζητάμε από τους πολίτες να δώσουν μία ισχυρή στήριξη και να αποτρέψουν το ενδεχόμενο μιας εκλογικά παντοδύναμης κυβέρνησης της δεξιάς η οποία θα υλοποιήσει ένα επιθετικό πρόγραμμα».

00:00
00:00 / 01:03
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Share
Vidverto Player
nomarxiaki syriza (2)

Ο κ. Ζαχαριάδης, βρέθηκε σε ξενοδοχείο του Αγρινίου λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Νομίζω ήταν μία γόνιμη και παραγωγική συζήτηση η οποία θέτει επί τάπητος τα ζητήματα των επόμενων ημερών» δήλωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης και τόνισε ακόμη ότι το «κρίσιμο στοιχείο για μας είναι τις επόμενες μέρες και τις επόμενες βδομάδες να μιλήσουμε με θετικό προγραμματικό λόγο για τα ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών, για τις δυσκολίες για τις οποίες παραμένουν και επιμένουν όπως η ακρίβεια, ο τρόπος λειτουργίας του δημοσίου συστήματος υγείας, τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος παιδείας και σε όλα τα επιμέρους ζητήματα».

Λεπτά αργότερα ξεκίνησε η συνεδρίαση της Νομαρχιακής με τον λόγο να παίρνει ο Γραμματέας, Κώστας Ταφλανίδης προτού υπάρξουν διαμαρτυρίες για την αίθουσα που επιλέχθηκε για την διαδικασία καθώς φίλοι και στελέχη του κόμματος δεν χωρούσαν.

Τα πνεύματα ηρέμησαν σχετικά γρήγορα με παρέμβαση του Κώστα Ζαχαριάδη ο οποίος έκανε την αρχική εισήγηση.

Στη συνεδρίαση έδωσαν το «παρών» οι πρώην βουλευτές Μίλτος Ζαμπάρας, Γρηγόρης Θεοδωράκης και Θάνος Μωραΐτης, οι υποψήφιοι Σταύρος Καραγκούνης και Ειρήνη Τσιμπλή καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, Δημήτρης Τραπεζιώτης.

syriza (2)

syriza (3)

syriza (4)

syriza (5)

syriza (7)

syriza (9)

syriza (12)

syriza (13)

syriza (14)

syriza (1)

syriza (2)

nomarxiaki syriza (1)

nomarxiaki syriza (3)

nomarxiaki syriza (4)

nomarxiaki syriza (5)

nomarxiaki syriza (6)

nomarxiaki syriza (7)

nomarxiaki syriza (8)

syriza


Σχόλια