ΣΥΡΙΖΑ: Παππάς και Τεμπονέρας στην Αιτωλοακαρνανία στις 19 και 20 Ιουνίου-Το πρόγραμμαΣτην Αιτωλοακαρνανία θα περιοδεύσουν την Δευτέρα 19/6 και την Τρίτη 20/6 οι Νίκος Παππάς και Διονύσης Τεμπονέρας, όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τονίζει η σχετική ενημέρωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην τελική ευθεία προς την πιο κρίσιμη κάλπη της 25ης Ιουνίου, εντείνοντας την προσπάθεια για ενημέρωση των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας για το πλήρες πρόγραμμα μας για δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους, υποδέχεται την Δευτέρα 19 Ιουνίου τον πρώην Υπουργό Νίκο Παππά και την Τρίτη 20 Ιουνίου τον επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής, Διονύση Τεμπονέρα.

Ο Ν. Παππάς θα αρχίσει την περιοδεία του από το Μεσολόγγι τη Δευτέρα στις 11 το πρωί, θα επισκεφτεί το Αιτωλικό και τις Οινιάδες και το απόγευμα τη Ναύπακτο όπου θα συνομιλήσει με τους πολίτες.

Ο Δ. Τεμπονέρας θα ξεκινήσει την περιοδεία του από τη Βόνιτσα την Τρίτη στις 11 το πρωί, θα επισκεφτεί στη συνέχεια την Αμφιλοχία και το απόγευμα θα επισκεφτεί το Αγρίνιο όπου και θα απευθυνθεί στους πολίτες στον πεζόδρομο Παπαστράτου στις 8:30μμ».


 

Σχόλια