ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ:Ο θάνατος γυναίκας στο αγροτικό ξύπνησε ημέρα ντροπής την 20/5/2016

 

Όταν υπήρχε ασθενής στο Κέντρο Υγείας Αστακού με διάτρηση στομάχου την 20/5/2016 δέχθηκα λεκτική βία από μία ανάλγητη εφημερεύουσα γιατρό ,επειδή προσφέρθηκα να οδηγήσω εγώ το ασθενοφόρο ,αφού δεν υπήρχε οδηγός στην βάρδια και έτσι ο ασθενής μεταφέρθηκε με αγροτικό στο Νοσοκομείο .

 

Έφθασαν στο σημείο κάποια ρεμάλια γιατροί από το Κέντρο Υγείας Αστακού να κάνουν ψευδή μηνυτήρια αναφορά προς τον Υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ,ότι εγώ πήγα στο Κ.Υ . και ασκώντας λεκτική βία πήρα τα κλειδιά από το ασθενοφόρο ,έβαλα μέσα τον ασθενή και τον πήγα στο Νοσοκομείο ως κοινός κακοποιός .
 
Όταν όμως έγινε το δικαστήριο ,είχα πάει στο Αστυνομικό Τμήμα και ζήτησα να μου χορηγήσουν αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος ,ο Διοικητής μου απάντησε ,ότι τίποτα από αυτά που αναφερόντουσαν στην μήνυση που ,μου είχαν κάνει ήταν αλήθεια .
 
Έτσι στο Δικαστήριο ζήτησα από τον Δικηγόρο μου ,να υπερασπιστώ μόνος μου τον εαυτό μου,πράγμα το οποίο δήλωσα προς το Δικαστήριο .
 
Έτσι όταν υπέβαλα ερωτήσεις προς τον Υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ,του είπα ποιος λέει ψέματα ;
Εσύ ή ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος ;
Και συνεχίζοντας του είπα ,γιατί με συκοφαντείς για 6 χρόνια ρε ρεμάλι ;
 
Εκείνος αφού έχασε το χρώμα του ,γιατί γνώριζε πως αν το προχωρούσα και του έκανα μήνυση και αγωγή ,θα είχε σοβαρότατες συνέπειες ,μου είπε ότι εγώ δεν ήξερα τίποτα,αλλά έτσι μου έγραψαν με αναφορά τους κάποιοι γιατροί από το Κέντρο Υγείας .Και τότε εγώ του είπα ,πως ίδια ρεμάλια σαν και σένα ήταν και αυτοί .
 
Στην συνέχεια το τριμελές Δικαστήριο με κήρυξε αθώο ,γιατί αυτοί οι γιατροί που είπαν τα χονδροειδή ψέματα ,δεν είχαν μόνο κακία  στην ψυχή τους ,αλλά και σκατά στο μυαλό τους,αφού δεν είχαν υπολογίσει στο μυαλό μου ,ότι εγώ θα έκανα το απλό ,πηγαίνοντας στο Αστυνομικό Τμήμα ,από όπου θα έπαιρνα την βεβαίωση συμβάντων και θα τους ξέσκιζα.!!
 
Αυτά σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου,αλλά μου ξύπνησαν μετά το περιστατικό ,αηδιαστικές αναμνήσεις .
 
Με τιμή 
Αστακός 8/6/2023
Παναγιώτης Στάικος 
Γιατρός.

Σχόλια