Στα «αζήτητα» ο Μάριος Σαλμάς – Χωρίς εκπρόσωπο η Αιτωλοακαρνανία στη νέα κυβέρνηση!

Χωρίς Αιτωλοακαρνάνα εκπρόσωπο ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη παρά τις απέλπιδες προσπάθειες κάποιων πολιτικών στελεχών να επηρεάσουν τις επιλογές του Πρωθυπουργού.

Μια επιλογή που περίμενε και ο πρώην υπουργός Μάριος Σαλμάς, ο οποίος βέβαια δεν είναι ψηλά στη λίστα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι 19.000 και πλέον σταυροί πήγαν… στράφι για τον πολιτικό από την Αμφιλοχία που σε μια ακόμη κυβέρνηση θα συμμετέχει από την αντίπλευρη όχθη των εδράνων της Βουλής. Η ανάρτησή του της περί ιστορικής 11ης κοινοβουλευτικής θητείας μαρτυρά το γεγονός ότι προσπαθεί να μετριάσει την πικρία του και να στρογγυλέψει την «αποτυχία».

 Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για την περίπτωση του Κώστα Καραγκούνη, ωστόσο ο πολιτικός από την Βόνιτσα είχε περάσει από την ίδια θέση ως πρώτος στις εκλογές του 2019, καθώς επίσης δεν αξιοποιήθηκε, οπότε δεν είχε μεγάλες προσδοκίες.

Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, ψηλά στη λίστα των ονομάτων που επιδιώκει να αξιοποιήσει στο άμεσο διάστημα βρίσκονται ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης αλλά ακόμη και ο εξωκοινοβουλευτικός Σπήλιος Λιβανός, στενός φίλος του Πρωθυπουργού.

https://iaitoloakarnania.gr

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης: https://www.government.gov.gr/anakinosi-tou-kivernitikou-ekprosopou-pavlou-marinaki-gia-ti-sinthesi-tis-neas-kivernisis/

Σχόλια