Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Κώστα Γεωργούλα από την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου

 

 
Ο Κώστας είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός έχοντας υπηρετήσει τον τόπο μας ως Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου από το 2014 έως σήμερα, καθώς επίσης επαναδραστηριοποίησε ως Πρόεδρος την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου με καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία και ανάπτυξη των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) παραδίδοντας παιδαγωγικούς σύγχρονους χώρους δημιουργίας και διασκέδασης για τα παιδιά του τόπου μας.....  

 Κώστας Γεωργούλας: «Αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Αλέκο Σάββα, έναν αγαπητό φίλο, καταξιωμένο δικαστικό και σπουδαίο ιστοριοδίφη του τόπου μας. 

Οι κοινές ανησυχίες και αγωνίες μας για έναν τόπο που διαρκώς ολισθαίνει, αποτελούν πυξίδα στον κοινό μας αγώνα για να χαράξουμε μια νέα πορεία σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο οικοδομώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας».


 Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Κώστα που συμπορεύεται μαζί μας σε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα για το Ξηρόμερο που αγαπάμε!


Προχωράμε δυναμικά, με εντιμότητα, ήθος, γνώση  και εμπειρία!


Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου


               Αλέξανδρος Σάββας

Σχόλια

 1. Είναι προφανώς θεμιτό απο τους υποψηφιους δημοτικούς συνδυασμούς του δήμου μας
  να γίνεται προσπάθεια για αυξημένη συμμετοχή υποψηφιοτήτων στην συγκρότηση των ψηφοδελτίων των δημοτικών συνδυασμών.
  Εχει όμως εξίσου και σημασία να υπάρχει και ενιαία άποψη στα σημαντικότερα τουλάχιστον θέματα που απασχολούν την κοινωνία του δήμου μας,
  ενιαία άποψη μεταξύ των υποψηφιοτήτων, ανα δημοτικό συνδυασμό του δήμου μας.
  Ευχαριστώ !
  απλός υποστηρικτής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης
  του δήμου μας :《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου