ΣΥΡΙΖΑ Aιτωλ/νίας: Μαζί με τους πολίτες για μια Δίκαιη Κοινωνία με Ευημερία για όλους

 Συνεχίζονται οι περιοδείες κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία στον νομό Αιτ/νίας.Στελέχη του κόμματος μαζί με τους υποψήφιος βουλευτές Μίλτο Ζαμπάρα, Γρηγόρη Θεοδωράκη, Φωτεινή Παντιώρα, Σίσσυ Αθανασούλη και Θάνο Μωραΐτη επισκέφθηκαν την Παρασκευή χωριά του Δήμου Μεσολογγίου και της Δημοτικής Ενότητας Μακρυνείας.

To Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εξορμήσεις στην περιοχή της Βόνιτσας, στη Στράτου, στην Λεπενού, και στη Ναύπακτο όπου ο υποψήφιος βουλευτής Μίλτος Ζαμπάρας συμμετείχε στο 28ο Συνέδριο Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας. Νωρίτερα το πρωί εκπροσώπησε το κόμμα στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 202η επέτειο της απελευθέρωσης του Αγρινίου.

Σταθερά δίπλα στους πολίτες ακούμε τις αγωνίες τους και ανταλλάσουμε απόψεις, μεταφέροντας το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ενωμένοι θα δώσουμε τον αγώνα για μια κοινωνία δίκαιη με ευημερία για όλους. Στις 25 Ιούνη θα δοθεί μια κρίσιμη μάχη και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μόνη πολιτική δύναμη, που καταθέτει μια συγκροτημένη πρόταση ελπίδας, ανάπτυξης και δημοκρατικής διακυβέρνησης της χώρας.Σχόλια

  1. Κώστα καλησπέρα ο σύριζα στο Δήμο ξηρομερου στηρίζει τον νυν δεξιό δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου