ΣΥΡΙΖΑ: Στο Αγρίνιο ο Διονύσης Τεμπονέρας (φωτο)

 temponera agrinio (15)

Μετά την Βόνιτσα και την Αμφιλοχία το Αγρίνιο ήταν η επόμενη στάση επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύση Τεμπονέρα.

ο κ. Τεμπονέρας βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο όπου συνάντησε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στη συνέχεια συνοδεία υποψηφίων βουλευτών επισκέφθηκε καταστήματα του εμπορικού κέντρου και μίλησε με καταστηματάρχες.


Πριν την ομιλία του είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου και τον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου, Δημήτρη Τραπεζιώτη


«Κάποιοι νεοφιλελεύθερα εμμονικοί συνεχίζουν να μας λένε πως δεν υπάρχει εναλλακτική, αλλά εμείς εδώ σε μια γωνιά της ανατολικής Ευρώπης τους υπενθυμίζουμε πως ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός. Είναι ο δρόμος της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας», τόνισε στην ομιλία του στο Αγρίνιο ο κ. Τεμπονέρας στον πεζόδρομο της Παπαστράτου. «Το πρόγραμμά μας είναι κοστολογημένο και αξιόπιστο γιατί εμείς θα εξασφαλίσουμε όχι μόνο την αναδιανομή του πλούτου αλλά και την ισότιμη πρόσβαση σε αυτό» σημείωσε και πρόσθεσε πως «θα κάνουμε αυτό που λέει το σύνταγμα ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι και συμμετέχουν στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνατότητές τους».

 Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας:

Την Αιτ/νία επισκέφθηκε ο Επικεφαλής της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Διονύσης Τεμπονέρας την Τρίτη 20/06. Πραγματοποίησε περιοδεία στην Βόνιτσα και αργότερα το μεσημέρι στην Αμφιλοχία, ενώ τελευταίος σταθμός ήταν το Αγρίνιο όπου αφού συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης πραγματοποίησε ομιλία στον πεζόδρομο Παπαστράτου.
Παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον νομό Αιτ/νίας, στελέχη, μέλη και φίλοι του κόμματος.

Ο κ.Τεμπονέρας παρουσίασε διεξοδικά στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ότι αφορά την ακρίβεια, το ιδιωτικό χρέος, τους πλειστηριασμούς, τις αυξήσεις μισθών και συντάξεων, τη ρύθμιση των χρεών καθώς και την συγκρότηση ενός δίκαιου και αποτελεσματικού κράτους που είναι ζητήματα πρώτης προτεραιότητας για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κόσμος καλείται να αποφασίσει ανάμεσα σε δύο πολιτικά σχέδια, γιατί μόνο δύο σχέδια υπάρχουν στο τραπέζι των συζητήσεων. Της Νέας Δημοκρατίας που φέρνει συγκέντρωση του πλούτου σε λίγους και του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουμε μια δίκαιη κοινωνία, με δίκαιη διανομή του πλούτου σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Δεν θα τους αφήσουμε την Κυριακή να πάρουν λευκή επιταγή. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει έλεγχος, σημαίνει διαφάνεια, σημαίνει λογοδοσία, για να υπάρχει ένα αντίπαλο δέος. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ για να είμαστε όλοι εκεί να προστατέψουμε την κοινωνία και την δημοκρατία».

Δείτε φωτογραφίες:

temponera agrinio (1)

temponera agrinio (4)

temponera agrinio (7)

temponera agrinio (8)

temponera agrinio (9)

temponera agrinio (10)

temponera agrinio (12)

temponera agrinio (13)

temponera agrinio (16)

temponera agrinio (18)

temponeras (1)

temponeras (2)

temponeras (3)

temponeras (4)

temponeras (5)

temponeras (6)

temponeras (7)

temponeras (8)

temponeras (9)

temponeras (10)

temponeras (11)

temponeras (12)

temponeras (13)

temponeras (14)

temponeras (15)

Σχόλια