Κοινό μέτωπο Σάββα – Γαλούνη – Στάικου για τον Δήμο Ξηρομέρου



Καρπoφόρησαν οι προσπάθειες ευρύτερης συνεργασίας των τριών παρατάξεων που πλέον έδωσαν τα χέρια και συμπορεύονται σε ένα κοινό μέτωπο απέναντι στη δημοτική αρχή του Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Ενισχύεται η νεοιδρυθείσα παράταξη του επικεφαλής Αλέξανδρου Σάββα “Ξηρόμερο – Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια” καθώς πλέον ενσωματώνονται δυο ακόμη παρατάξεις, αυτή του Ερωτόκριτου Γαλούνη και αυτή του Παναγιώτη Στάικου μετά από συναντήσεις και συγκλίσεις των τελευταίων ημερών.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που έρχεται να αλλάξει τον αυτοδιοικητικό χάρτη του Δήμου Ξηρομέρου ως ανάχωμα της δυναμικής που αποτύπωσε στις εκλογές του 2019, η διοικούσα παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Ο Συνδυασμός μας αισθάνεται την ανάγκη να επανορθώσει τον τίτλο του δελτίου τύπου που εκδόθηκε στης 18 – 3 – 2023 της επιτροπής εκλογικού αγώνα της παράταξής μας, που χαρακτήριζε «ανεπιθύμητο» τον κ. Γαλούνη. και τούτο γιατί ο εν λόγω χαρακτηρισμός δεν απηχεί και δεν εκφράζει ούτε τις απόψεις του επικεφαλής του Συνδυασμού κ Αλέξανδρου Σάββα τέως προέδρου Εφετών, ούτε και των μελών του.
Η φράση που χρησιμοποιήθηκε ήταν αδόκιμη και αυτό προκύπτει από το ίδιο το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, στην οποία κανένας μειωτικός χαρακτηρισμός, ή υβριστικό σχόλιο εμπεριέχεται σε βάρος του κ. Γαλούνη και σε συνεπώς το περιεχόμενο της ανακοίνωσης είναι σε αναντιστοιχία με τον χρησιμοποιηθέντα τίτλο .
Πρόκειται για αστοχία, απόρροια της έντασης του προεκλογικού αγώνα .
Μετά την διευκρίνιση αυτή συνεχίζουμε όλοι μαζί σε πνεύμα συνεργασίας για το καλό και μόνο του τόπου μας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του επικεφαλής Παναγιώτη Στάικου:

 Όπως δήλωσα μετά την περιπέτεια με την υγεία μου δεν θα έχω στο μέλλον άμεση συμμετοχή στις Δημοτικές εκλογές στο παρόν και στο μέλλον και ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος όπως αναφέρθηκε .

Η παράταξη μας όμως αποφάσισε να συμπορευτεί μαζί με τις άλλες δυο παρατάξεις με τον συνδυασμό του κυρίου Αλέξανδρου Σάββα.

https://iaitoloakarnania.gr/

Σχόλια