Σε άθλια κατάσταση η παιδική χαρά στο Ρίβιο Ξηρομέρου

ΚΩΣΤΑΣ

  • Σε κακό χάλι είναι η παιδική χαρά στο ξεχασμένο Οικισμό της Δημοτικής Ενότητας Φυτειών από τη διοίκηση Τριανταφυλλάκη, με έναν χώρο επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών του χωριού.
  • Η παιδική χαρά στο Ρίβιο που αποτελεί μια διέξοδο δραστηριότητας και ψυχαγωγίας για τα μικρά παιδιά και τις νέες οικογένειες, βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη με την επίσκεψη τους εκεί να θέτει σε κίνδυνο την ασφάλειά τους. Στις ακόλουθες φωτογραφίες αποδεικνύεται ότι:
  • - Δεν υπάρχουν όργανα σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές - Δεν διαθέτει δάπεδο ασφαλείας - Στον χώρο υπάρχουν σκουριασμένα και αιχμηρά αντικείμενα, και ένα δάπεδο με πέτρες και χόρτα που παραπέμπει σε άλλες εποχές. Οι κάτοικοι του Ρίβιου διαμαρτύρονται γι’ αυτή την άθλια κατάσταση και ζητούν από τους ιθύνοντες είτε να παρέμβουν άμεσα για τη βελτίωση του χώρου, είτε να απομακρυνθούν τα όργανα που καθίστανται επικίνδυνα.







 

Σχόλια

  1. Σας έφτιαξε 30 παιδικές χαρές ο τριανταφυλλάκης θα φτιάξει και αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λειτουργεί καμία δες της πινακίδες. Αυτή κιαν είναι κατάντια.

      Διαγραφή
  2. Η διοίκηση Τριανταφυλλακη δεν ξέρει κατα που πέφτει το Ριβιο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι νέοι υποψήφιοι του Τριανταφυλλακη θετουν υποψηφιοτητα γιατί λέει έχει κάνει έργα οπως τη παιδικη χαρα στο Ριβιο και πολλα αλλα τετοια .αυτο ειναι καταντια οχι διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΡΙΒΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ Γαλαζούλα δεν βλέπεις τα χάλια του Ρίβιου;;; που πήγες και μπλέχτηκες ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΣΙΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο γαλαζουλα σαν τοπικός σύμβουλος τι έχει κάνει για το ριβιο? Τίποτα. Τώρα άλλαξε πολιτική υδρολογία? Ξανά ψηφίστε τον και μετά μην λέτε κουβέντα. Αυτά δεν τα βλέπει στο ριβιο? Ξυπνάτε ριβιοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ την φτιάξουμε είπαμε όχι να την ξηλώσουμε αυτό εύκολο ήταν τα όργανα ήταν εντάξει τα υλικά για περίφραξη και για στρώσιμο γαρμπίλι ήταν έτοιμο και βρίσκονται στην εταιρεία έγινε γνωστό από τον πρόεδρο ΣΤΟΝ κ. γερόλυμο και του απάντησε ότι δεν υπάρχει παιδική χαρά στο ριβιο με νεύρα. Και ο κύριος Γερολήμος κάνει διοίκηση του δήμου Ξηρομέρου και δεν ξέρει το χωριό του αν υπάρχουν παιδικές χαρές και που τα όργανα ήταν πιστοπιημενα από τον κ.Σταχτιαρη. υπάρχει και έγγραφο. στη Παπαδάτου υπάρχει πινακίδα ότι Απαγορεύονται τα παιδιά να παίζουν αλλά είναι ανοιχτή Τα συμπεράσματα αφήνουμε στους κατοίκους της Παπαδάτου και του ριβιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑΚΟΥΣ ΤΟΛΙΑΜ ΚΑΙ ΒΑΝΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΗ ΨΗΦΙΣ Ο ΡΙΒΙΟΥΣ ΑΥΤΑ ΜΑΝΑΜ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΤΑΒΛΗΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου