Εναέριο… κονσέρτο πιάνου στην φημισμένη γέφυρα Τατάρνας

 piano5

Εναέριο κονσέρτο πιάνου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην φημισμένη γέφυρα Τατάρνας ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής με συνδιοργάνωση του Δήμου Αγράφων και του Συλλόγου Φίλων Γέφυρας Μανώλη.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Γιάγκου Ραυτόπουλου από την Πάτρα με πετυχημένα βίντεο σε διάφορα μέρη της χώρας που έχουν γίνει viral στο ενεργητικό τους, εδώ και μερικές ημέρες έβαλαν μπροστά το σχέδιό τους.
Να παίξει πιάνο εναέρια από την γέφυρα Τατάρνας καθώς ο ίδιος είναι καταπληκτικός μουσικός.


Αρχικά επικοινώνησαν με τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Φίλων Γέφυρας Μανώλη, Γρηγόρη Φέρρα, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε την πρότασή τους στον Δήμαρχο Αγράφων Αλέξη Καρδαμπίκη.
Ο Δήμαρχος Αγράφων δέχθηκε άμεσα να υλοποιηθεί το εγχείρημα τους για γυρίσματα βίντεο κλιπ στην φημισμένη γέφυρα και με παροχή οποιασδήποτε βοήθεια.

Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο βίντεο που θα βγει σε λίγες ημέρες θα αναδείξει και την περιοχή.


Για τις ανάγκες των γυρισμάτων σημαντική βοήθεια έδωσε και η Περιφέρεια της Π.Ε. Ευρυτανίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Αριστείδη Τασιό για περαιτέρω άδειες όπως η διακοπή της κυκλοφορίας για κάποιες ώρες για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Όπως θα δείτε και στις φωτό το εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με το πιάνο στο τέλος να φλέγεται καθώς ήταν μέσα στο σενάριο του βίντεο κλιπ.
piano1

piano2

piano3

piano4

dytikievritania.gr

Σχόλια