«Λαμποκοπάει» η Γέφυρα Γουριάς – Πενταλόφου μετά τον καθαρισμό από εθελοντές!

 


Μια μεγάλη εθελοντική δράση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη γέφυρα Γουριάς – Πενταλόφου με περίπου 50 εθελοντές κάθε ηλικίας να την καθαρίζουν και να την καθιστούν προσβάσιμη για περιπατητές και επισκέπτες της περιοχής.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Σωματείου «Acheloos GrowUp»:

Για πρώτη φορά, φορείς, εθελοντές και ενεργοί πολίτες κάθε ηλικίας από το Πεντάλοφο και την Γουριά, συγκεντρωθήκαμε το απόγευμα του Σαββάτου 1 Ιουλίου στη γέφυρα προκειμένου να απομακρύνουμε χόρτα και κορμούς δέντρων που την καθιστούσαν μέχρι πρότινος απροσπέλαστη για τους περιπατητές και επισκέπτες ενός από τα ομορφότερα σημεία του νομού που συνδέουν την Αιτωλία με την Ακαρνανία.

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Σωματείου «Acheloos GrowUp», του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Γουριάς και της Εθελνοτικής Ομάδας «ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ», περίπου 50 εθελοντές και ενεργοί πολίτες αλλάξανε όψη στη γέφυρα που πλέον «λαμποκοπάει» και είναι καθαρή και προσβάσιμη για έναν μικρό περίπατο πάνω από τον Αχελώο μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουριάς Διονυσία Κούσουλατην Πρόεδρο της Εθελοντικής Ομάδας “ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ” Παρθενία Χαρίτουτον Πρόεδρό της Τ.Κ. Γουριάς Πέτρος Βαμβακάςτον Τοπικό Σύμβουλο Κώστας Μωραΐτηςτον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πενταλόφου George Mazarakisτον μουσικό Thomas Dimitrakopoulosτον Βασίλη Λιαπίκο για τη δωρεά σε καύσιμα, τους Χρήστο Μέλλιο, Αλέκο Κολιάτσα και τον Σπύρο Καλύβα για την παροχή εξοπλισμού και όλους όσους συμμετείχαν σε μια συμβολική αλλά καθοριστική δράση εθελοντισμού που γεννά προσδοκίες για το μέλλον της περιοχής και του Αχελώου μας.

https://iaitoloakarnania.gr/


Σχόλια