Αγρίνιο: Σε «αδιέξοδο» η Νομαρχιακή Ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

 


Σε αδιέξοδο φαίνεται ότι οδηγήθηκε η αποψινή (17.7.23) Νομαρχιακή Ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην οποία συμμετείχαν μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα και στελέχη της Αυτοδιοίκησης.

Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν ασφυκτικά, το να προταθούν πρόσωπα που με αξιώσεις θα διεκδικήσουν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Αγρινίου έμοιαζε, εξ αρχής,  με σπαζοκεφαλιά.

Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Imperial στο Αγρίνιο και μετά από προτάσεις και αυτοπροτάσεις διαφαινόταν ότι η διαδικασία προσλάμβανε περισσότερο τυπικό χαρακτήρα και θα ήταν ατελέσφορη.

Το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ, σε κεντρικό επίπεδο, έριξε το βάρος στις εθνικές και όχι στις αυτοδιοικητικές εκλογές ίσως τελικά κοστίσει, ήταν η διαπίστωση στην οποία είχε προχωρήσει νωρίτερα ο γραμματέας της Νομαρχιακής Γιώργος Ζήσιμος. Είχε επισημάνει, ωστόσο, ότι το ζητούμενο δεν είναι να καταλογιστούν ευθύνες αλλά όσοι επιζητούν το καλό της παράταξης να «βάλουν πλάτη» εν όψει των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Χριστίνα Σταρακά που έδωσε το «παρών» πρότεινε το σύνολο των προτάσεων που θα υποβληθούν να επεξεργαστούν Επιτροπές προκειμένου, στη συνέχεια, να αξιολογηθούν σε κεντρικό επίπεδο.

Σχόλια