ΒΑΣΩ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ : Υποχρεούται ο κ. Μπόνης στην απαιτούμενη διόρθωση και αποκατάσταση του ονόματός μου ως κύρια συντάκτης του ιστορικού του φυλλαδίου!!

 


Υποχρεούται ο κ. Μπόνης στην απαιτούμενη διόρθωση και αποκατάσταση

του ονόματός μου ως:
ΒΑΣΩ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ, (γνωστή Αστακιώτισσα),όπου είμαι και η κύρια συντάκτης του ιστορικού του φυλλαδίου!!
***
Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τους Αστακιώτες επαγγελματίες (ντόπιους και Απανταχού), οι οποίοι πρόθυμοι ανταποκρίθηκαν με την ευγενική τους χορηγία στο δικό μου κάλεσμα, προκειμένου να με στηρίξουν στην προσπάθεια μου, για την ανάδειξη της μακραίωνης ιστορίας του τόπου μας, του Αστακού μας που όλοι αγαπάμε!!

Σχόλια

  1. μονο ντροπη νιωθω(εκτιμω οτι και ολα τα αλλα μελη του Δ.Σ) διαβαζοντας την συγκεκριμενη αναρτηση οπου ενα μελος του Δ.Σ στρεφετε κατα παντων(το οτι αναφερετε στο ονομα μου ειναι θεμα εμπαθειας) ) καθοσον ειναι γνωστο οτι εργασιες, εκδηλωσεις, εκδοσεις κλπ συλλογων , η δουλεια ειναι ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ και οχι ατομικη!!!!.Περαν αυτης της λιτης παρατηρησης οπου εμφανεστατα το μελος του Δ.Σ επιδιωκει την αυτοπροβολη της για ευνοητους λογους που θελει να τους εκμεταλευτει στο...μελλον να ενημερωσω οτι στην προσπαθεια αυτη η συμβολη της περιοριζεται κατα το ημιση μονο ,καθοσον συνεργαστηκε με τον Χαρη Βασσαλα (μελος του Δ.Σ) οπου και περισυνελεξαν το ιστορικο αρχειο του Αστακου και εν συνεχεια μου το απεστειλαν .Στην συνεχεια δε εγω επι τρεις ημερες ξεκινησα τις διορθωσεις και καποια*κοψιματα* διοτι υπηρχαν κειμενα που ηταν τα ιδια..ΣΥΝΕΠΩΣ .η κ.Ευαγγελατου εχει την ευθιυνη μονο κατα το ημιση , το υπολοιπο ημισυ ανηκει στον Χαρη Βασσαλα και το φωτογραφικο υλικο σε εμενα προσωπικα.
    Επομεως η φραση οτι της ανηκει σαν κυρια συντακτης ειναι παντελως ψευδης.αλλα και αποπροσανατολιστικη Το οτι βαλει ευθεως κατα συναδελφων με σκοπο την αυτοποροβολη της αυτο μας ξεπερνα ολους ΝΤΡΟΠΗ και παλι . Κλείνοντας επαναλαμβανω οτι παρομοιου ειδους πρωτοβουλιες απο συλλογους σωματεια, ενωσεις ειναι χαρακτηριζονται ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ και οχι ατομικες!!! Η κ. Ευαγγελατου δεν διευθυνει καποια επιχειρηση της ουτως ωστε να επιζητα την προσωπικη της και παραλογη ανυποστατη αντιδεοντολογικη και επιζημια ως ενα βαθμο προβολη της Αυτα για να αποκαταστησουμε την ταξη και τα γεγονοτα ΧΡ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου