Την Κυριακή 6 Αυγούστου το βράδυ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας!!!


 

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΥΖΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τη Κυριακή 6 Αυγούστου το βράδυ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας!!!
Η Αθλητική Ένωση Αλυζίας σας προσκαλεί στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Μύτικα για μία ανεπανάληπτη βραδιά γλεντιού και κεφιού.
Μια ευκαιρία να διασκεδάσει ο πολύς κόσμος που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στον Μύτικα και στην ευρύτερη περιοχή της Αλυζίας, αλλά και εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι, οι ετεροδημότες και οι πολλοί απόδημοι μας που έχουν έρθει στα χωριά μας, να βρεθούμε όλοι μαζί μεταξύ μας, να ξεφύγουμε από τα καθημερινά προβλήματα, να περάσουμε όλοι μαζί αγκαλιά μία όμορφη βραδιά με χορό και τραγούδι.
Με την εκδήλωση αυτή και με την στήριξη του κόσμου, ευελπιστούμε να τονώσουμε κατά πολύ το Ταμείο του σωματείου μας και να καλύψουμε, αν όχι όλα τα έξοδα της ερχόμενης αγωνιστικής ποδοσφαιρικής χρονιάς, το μεγαλύτερο μέρος αυτών, σε συνέχεια της πολλή επιτυχημένης βραδιάς, στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής της Κανδήλας, για την οποία συμμετοχήσας σας ευχαριστούμε πολύ.
Στο τέλος θα γίνει οικονομικός απολογισμός για κάθε εκδήλωση ξεχωριστά και εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο, μπορεί να ενημερωθεί και το κάθε μέλος και φίλος της ομάδας από τον ταμία του Σωματείου.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια συλλογικά, πάντα σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ του Δήμου και τις τοπικές Κοινότητες και Συλλόγους.

Το Δ.Σ

Σχόλια