Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον κ.Γεώργιο Λιοντάκη του Σπύρου (ΤΣΑΚΝΗΣ).

 


Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι θα είναι μαζί μας στο συνδυασμό ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ , από σήμερα ένας ακόμη εκλεκτός πάνω από όλα φίλος , με βαθιές ανησυχίες για το δήμο μας , ο πρόεδρος της Κοινότητας Αρχοντοχωρίου Γεώργιος Λιοντάκης του Σπύρου (ΤΣΑΚΝΗΣ).

Ο Γιώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου. Είναι εκλεγμένος Πρόεδρος της Τ.Κ. Αρχοντοχωρίου για 3 συνεχείς θητείες (13 χρόνια) από το 2010 έως και σήμερα. Ο Γιώργος είναι ένας επιτυχημένος αυτοδιοικητικός , αγαπητός, ηθικός, άξιος και με πολλές ικανότητες.

Γιώργος Λιοντάκης : Υπηρέτησα ενεργά την τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς προσωπικές επιδιώξεις με γνώμονα πάντα το κοινωνικό συμφέρον. Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρο Σαββα και να συμμετέχω ως υποψήφιος στον συνδυασμό ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ –ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ γιατί είμαι βέβαιος για την εντιμότητα , την ανιδιοτέλεια των στόχων του, την καθαρότητα και αποτελεσματικότητα των λόγων και των έργων του. ΚΑΛΩ τους φίλους συνδημότες και ιδιαίτερα τους συγχωριανους μου να σταθούν έμπρακτα αρωγοί και συμπαράστατες στην προσπάθεια μας για ένα Δήμο που θα κυριαρχεί η αξιοκρατία, το δίκαιο και η αξιοπρέπεια. Αλέξανδρος Σάββας Ο Γιώργος , έχει επιλέξει το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ ,για την επόμενη μέρα στο Δήμο. Μια μέρα που επιβάλλεται να είναι η απαρχή μιας νέας εποχής πολύ καλύτερης για όλους μας. Φίλε Πρόεδρε, σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας

Σχόλια