ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ν. ΠΑΝΤΑΖΗΣ: ο Λαός του Ξηρομέρου δεν πρέπει να ξεγελαστεί απο αυτούς που πορεύονται με τα χρήματα των δημοτών και φτιάχνουν περιουσίες...

 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ν. ΠΑΝΤΑΖΗΣ: ο Λαός του Ξηρομέρου δεν πρέπει να ξεγελαστεί από αυτούς που πορεύονται με τα χρήματα των δημοτών και φτιάχνουν περιουσίες... 

Αυτή τη φορά ο Λαός του Ξηρομέρου δεν πρέπει να ξεγελαστεί από φιγούρες με καρφιτσωμένα χαμόγελα, από χτυπήματα στη πλάτη, ψεύτικες αγκαλιές,τσάμικους χορούς,ταξίματα για θέσεις εργασίας δίμηνα και τρίμηνα που ποτέ δεν ευδοκιμούν, κοροϊδία και «στιχομυθίες» μιας άλλης εποχής από εκείνους που αποσκοπούν στην επαγγελματική αποκατάσταση μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης

 Αυτή τη φορά ο Λαός του Ξηρομέρου δεν πρέπει να ξεγελαστεί από τους  «μετρ» των απευθείας αναθέσεων που πορεύονται με τα χρήματα των δημοτών και φτιάχνουν περιουσίες, από εκείνους που το μόνο τους μέλημα είναι η διχόνοια και να διοικήσουν για να εκδικηθούν αυτούς που δε μπορούσαν πριν. 

Οι δημότες πρέπει να φρεσκάρουν τη μνήμη τους, τι τους έλεγαν; τι τους έταζαν; να απαιτήσουν και να διεκδικήσουν όλα όσα δικαιούνται,να δώσουν τέλος στις εκκατομυρίων ευρώ απευθείας αναθέσεις των λασπολόγων, να πουν ΟΧΙ σε αυτούς που κονομάνε εις βάρος τους,να μη δεχτούν αλλά ψέματα,να εμπιστευτούν το Δήμο σε άξια και τίμια χέρια όπου θα βασιλεύει η Δικαιοσύνη και θα καταδικάζεται κάθε μορφή ασυδοσίας.

Τώρα είναι η ώρα να τελειώσει το παραμύθι και να γραφτεί ιστορία για ένα καλύτερο μέλλον !!!!! Θα πρέπει επιτέλους να μπει τάξη, οι γειτονιές να είναι προσβάσιμες,οι πλατείες και τα πάρκα λειτουργικά δίχως σπασμένα παγκάκια και λάμπες χωρίς ρεύμα, οι δρόμοι χωρίς λακούβες, τα πεζοδρόμιά για τους πολίτες και όχι χώροι στάθμευσης δικύκλων, τα σκουπίδια να μην είναι βουνά,η ηχορύπανση να μην υπάρχει, τα σχολεία να λειτουργούν σε Ευρωπαϊκά επίπεδα, να δημιουργηθούν χώροι ανάπαυσης ηλικιωμένων. 

Να υπάρξει συνεχές και πόσιμο νερό σε όλα τα σπίτια, σε όλες τις κτηνοτροφικές μονάδες σε κόστος λογικό και όχι απαγορευτικό. Τα λιμάνια να γίνουν τουριστικά και προσβάσιμα όχι αποχετεύσεις που είναι σήμερα. Οι παραλίες να είναι προσβάσιμες, η αγροτική οδοποιία παντού. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις να ανακαινιστούν να φτιαχτούν καινούργιες και να λειτουργούν όπως προβλέπεται. Τα μικρά παιδιά να έχουν επιτέλους πρόσβαση σε παιδικές χαρές. 

 Να έρθουν πραγματικές επενδύσεις στον τόπο και όχι λόγια του αέρα σε μια προσπάθεια υφαρπαγής ψήφων, να λειτουργήσει επιτέλους η αγορά ώστε οι νέοι να μπορούν να μείνουν και να δραστηριοποιούνται στον τόπο τους - να δοθούν κίνητρα ώστε να δουν τις ευκαιρίες. Πόσοι νέοι έφυγαν από τον τόπο μας τα τελευταία 5χρόνια και πόσοι επέστεψαν; Γιατί να γίνεται αυτό; 

Να σκεφτούν καλά οι πολίτες, να μην υποκύψουν σε λεζάντες προεκλογικά σποτάκια και βίντεο με χαιρετούρες και ψεύτικα χαμόγελα, αυτά τα έχουν συναντήσει και τα είδαν τα προηγούμενα χρόνια δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα και πάντα εις βάρος των πολιτών χρεώνοντας τα ταμεία του δήμου, ακόμη το παραμύθι ζούμε και περιμένουμε τα κότερα στο Πλατυγιαλι. 

 Τόσα πολλά υποσχέθηκαν που τα ξέχασαν και οι ίδιοι. Μίλησαν και υποσχέθηκαν κρουαζιερόπλοια, κότερα, κρυστάλλινα νερά,κρεμαστούς κήπους, θέσεις εργασίας και άλλα πολλά που όλα είναι καταγεγραμμένα αλλά αντί αυτών καλλιέργησαν τις απευθείας αναθέσεις, τις ψεύτικες μελέτες και έραψαν μεγάλες τσέπες που γεμίζουν από ψεύτικα τιμολόγια υδραυλικών, Ηλεκτρολόγων,προμηθευτών, μελετητών και άλλων της μεγάλης παρέας των δήθεν… 

 Κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος για το καλό  του τόπου μας. Αυτή τη φορά υποψήφιος Δήμαρχος είναι ο κύριος Αλέξανδρος Σάββας ένας ανώτατος δικαστικός με πλούσιο ενεργητικό γνωστό σε όλους, τώρα είναι η ευκαιρία το Ξηρόμερο να έχει Δήμαρχο που πραγματικά θα υπερασπιστεί και θα προστατεύσει τα συμφέροντα των δημοτών και τα χρήματα τους δίχως λεζάντες και δήθεν φιγούρες.

 Μονόδρομος σήμερα για όλους μας και εμέ η συμπόρευση με το έντιμο, καθαρό, αξιόλογο και ήπιων τόνο άνθρωπο ανώτατο δικαστή ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ  ΣΑΒΒΑ για την πολιτική αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος και η κοινωνία μας 

Σχόλια

 1. Όλα όσα διεξοδικά ανέδειξες έγιναν ο κανόνας λειτουργίας την Δημοτικής Αρχής Τριανταφυλλάκη και της λιγοστής παρέας του φίλε Αποστόλη ,η οποία ήταν μέσα στο κόλπο ,που με την αδιαφάνεια ,τον σφετερισμό και την κλοπή του Δημοσίου Χρήματος ,παρουσίασαν μηδενικό έργο και έδωσαν δουλειά στην Οικονομική Αστυνομία και στον Εισαγγελέα Κακουργημάτων διεξάγουν εντατικές ανακρίσεις για την μεγάλη ληστεία του αγωγού ύδρευσης από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι το Πλατυγιάλι με το πόσον των 240.500 ευρώ , που είναι κακούργημα και επισείει ποινή φυλάκισης 10 χρόνια φυλακής .
  Μακριά οι ψεύτες ,οι εκβιαστές εργαζομένων με 2μηνα και 8 μήνα ,τους οποίους εξανάγκασαν να μπουν υποψήφιοι και οι κλέφτες του Δημοσίου Χρήματος ,γιατί δεν ήταν μόνο ο αγωγός ,αλλά και η απευθείας ανάθεση με 500.000 ευρώ στα ψεύτικα ασφαλτικά με έκπτωση 15% ,όταν σε αυτά τα έργα οι εκπτώσεις που δίνονται είναι πάνω από 60% στον Εθνικό Εργολάβο ,όπως τον έλεγαν και τώρα έγιναν αυγοτάραχο ,που αντί για 10 πόντους άσφαλτο έριξαν 2 πόντους ίσα ίσα για να καλυφτούν τα φρεάτια και να βάλουν στις τσέπες τους καμία 300ριά χιλιάδες ευρώ και από τις εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις ,που έγινε ο κανόνας και όχι η εξαίρεση με αποτέλεσμα τον παράνομο πλουτισμό .
  Ο λαός έχει τώρα την ευκαιρία να στείλει στην φυλακή τους κλέφτες του Δημοσίου Χρήματος και να εκλέξει Δήμαρχο τον έντιμο Δικαστή και Άνθρωπο Αλέκο Σάββα ,για να γίνουν τα μεγάλα και μικρά έργα ,που έχει ανάγκη ο τόπος μας ,για να γνωρίσει πραγματική ανάπτυξη και προκοπή .
  Γι αυτό στηρίζουμε την Παράταξη του Αλέκου Σάββα ,ο οποίος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο .!!!!
  Αστακός 31/8/2023
  Παναγιώτης Στάικος
  Πρώην Δήμαρχος Αστακού
  Ο Δήμαρχος των έργων με τα καθαρά χέρια .!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου