Αλέξανδρος Σάββας : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Ηλία Κακούρη από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου

 


Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Ηλία Κακούρη από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου.

Ο Ηλίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αρχοντοχώρι είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, εργάζεται ως συνεταιριστικός υπάλληλος.

Ο Ηλίας είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός έχοντας υπηρετήσει τον τόπο μας ως πρόεδρος της Τ.Κ. Αρχοντοχωρίου απο το 2006 έως το 2010 και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου για τρεις συνεχείς θητείες από το 2010 έως σήμερα. Ηλίας Κακούρης: «Αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Αλέκο Σάββα, έναν αγαπητό φίλο, καταξιωμένο δικαστικό και σπουδαίο άνθρωπο του τόπου μας.

Οι κοινές ανησυχίες και αγωνίες μας για έναν τόπο που διαρκώς ολισθαίνει, αποτελούν πυξίδα στον κοινό μας αγώνα για να χαράξουμε μια νέα πορεία σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο οικοδομώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας». Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Ηλία που συμπορεύεται μαζί μας σε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα για το Ξηρόμερο που αγαπάμε! Προχωράμε δυναμικά, με εντιμότητα, ήθος, γνώση και εμπειρία!

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου

Αλέξανδρος Σάββας

Σχόλια

  1. Ο Τριανταφυλλάκης και οι κλέφτες του αποτελεί ήδη παρελθόν .
    Έρχονται στον Δήμο έντιμοι άνθρωποι όπως ο Ηλίας Κακούρης που είναι πρότυπο ανθρώπου ,οι οποίοι θα βγάλουν στην φόρα όλες τις αρπαχτές της ομάδας Τριανταφυλλάκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου