ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ VS ΠΑΠΟΥΛΙΑ ...

 

Διαμαρτύρεται  ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Προδρόμου Ξηρομέρου για τη συμπεριφορά του Προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού του .

Συγκεκριμένα με επώνυμο σχόλιο του αναφέρει:

"θέλω να συγχαρώ το Πρόεδρο του Συλλόγου για τις περιβαλλοντικές του ευαισθησίες., πηγαίνοντας σπίτι μου με την ανιψιά μου το βράδυ μετά τον Καραγκιόζη 7/8/2023 αυτός έκανε την προσωπική ανάγκη κάτω από την παιδική χαρά και δίπλα στο σπίτι Γεωργίου Σταματάκη .

Μπράβο Πρόεδρε"

Ο Πρόεδρος του χωριού 

Παπουλιας Δημήτριος 

 

 

https://veloutsanews.blogspot.com/2023/08/vs.html

Σχόλια

  1. Αυτές είναι δράσεις αξιοζηλευτες ανδρών που θέλουν να ηγούνται της κοινωνίας. Συγχαρητήρια και Στους δύο. Για ποιό λόγο πρέπει να μάθουμε που κάνει ο καθένας την ανάγκη του αλλά αλήθεια που αποβλέπει αυτή η δήθεν καταγγελία, λες και ο προδρομος ως κοινότητα έχει λύσει τα περιβαλλοντικά προβλήματα, πχ διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων, διαχείριση του δάσους κλπ.
    ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καταγγελία αποβλεπει στο να ενημερώνεται ο κόσμος με ποίους έχει να κάνει χρειάζεται λίγο φιλότιμο το να πηγαίνεις μπροστά στο σπίτι του καθενός και να κάνεις την ανάγκη και μετά να γυρίζει στον καφενέ και να χαιρετάς τον κόσμο και να κάνεις δράσεις οικολογικές και δράσεις για το περιβάλλον στα παιδιά του δημοτικού σχολείου χρυσοβιτσας μήπως κάποιοι πρέπει να μπαίνουν στο ράφι από την ίδια την κοινωνία γιατί αυτό που προσφέρουν είναι ψεύτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου