Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου.

 Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον πρώην Δήμαρχο και φίλο Ερωτόκριτο Γαλούνη Απο το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου.

Ερωτόκριτος Γαλούνης : Αγαπητοί Συμπολίτες/σσες,

Όπως γνωρίζετε, η παράταξη μας « ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ», της οποίας έχω την τιμή να είμαι Επικεφαλής, η παράταξη «ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» Επικεφαλής της οποίας είναι ο πρώην Δήμαρχος Αστακού κ. Παναγιώτης Στάϊκος και η νεοϊδρυθείσα παράταξη «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ- ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» Επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Αλέξανδρος Σάββας, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την κάθοδο τους στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.
Σύμφωνα με το μνημόνιο, οι δημοτικές παρατάξεις, από κοινού αποφάσισαν να στηρίξουν ως υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Ξηρομέρου, τον κ. Αλέξανδρο Σαββα, πρώην πρόεδρο Εφετών Αθήνας, καταξιωμένο Δικαστικό Λειτουργό και σπουδαίο άνθρωπο του τόπου μας.
Φίλες και φίλοι,
Σας γνωρίζω ότι προκειμένου να υπάρξει ΑΛΛΑΓΗ της σημερινής ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ Δημοτικής Αρχής του Δήμου μας, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑ την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Αλεξάνδρου Σάββα να συμμετάσχω και ο ίδιος προσωπικά στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου μας.
Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω δεν μου επιτρέπουν να απέχω από αυτό τον όμορφο αγώνα.
Καλώ όλα τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους της Παράταξης μας καθώς και όλους τους Πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου, να συστρατευτούν μαζί μας και να αγωνιστούμε όλοι μαζί προκειμένου να υπάρξει Πολιτική Αλλαγή στο Δήμο μας, εκλέγοντας νέο Δήμαρχο, τον ανώτατο δικαστικό, γνήσιο Ξηρομερίτη, κ. Σάββα Αλέξανδρο.
Καλό μας Αγώνα και να είστε σίγουροι ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.
Με εκτίμηση,
Ερωτόκριτος Γαλούνης
Πρ. Δήμαρχος Ξηρομέρου, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
« ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ»

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Ερωτόκριτο που συμπορεύεται μαζί μας σε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα για το Ξηρόμερο που αγαπάμε! Προχωράμε δυναμικά, με εντιμότητα, ήθος, γνώση και εμπειρία!

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου

Αλέξανδρος Σάββας

Σχόλια