Απόστολος Ν Πανταζής :Ο Αλέξανδρος Σάββας θα φέρει την εξυγίανση τη δικαιοσύνη και τον έλεγχο που τόσο πολύ σας τρομοκρατεί αλλά έχει ανάγκη ο τόπος.

 Γράφει ο Απόστολος Ν Πανταζής 

Ο συνδυασμός Ξηρόμερο δύναμη ελπίδας των  “μετρ” των απευθείας αναθέσεων έτρεξε για ακόμη μια φορά να απαντήσει σε δημοσίευμα μου αλλά με τη γνωστή μέθοδο «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»

Αποφεύγουν συστηματικά να απαντήσουν στην ουσία και πάνω στον πανικό τους γράφουν μόνο ασυναρτησίες.

 

Δεν απαντούν:

👉 για το Μεγάλο Σκάνδαλο του ταμειακού υπολοίπου το μεγάλο ψέμα

 👉 ούτε για το άλλο μεγάλο σκάνδαλο των απευθείας αναθέσεων

 👉 ούτε καν κάνουν λόγο για την αύξηση υποχρεώσεων κατά 600.000€  

👉 αλλά ούτε για την αύξηση στα τέλη που πίνουν το αίμα των πολιτών.

Τους προκαλώ δημόσια να με διαψεύσουν με στοιχεία!

Όσον αφορά την αποπληρωμή του δανείου, μπορεί κάλλιστα ο προφέσορ πτυχιούχος αντιδήμαρχος σας που μπερδεύει την “Ηθική με τη φράντζα” να κάνει την οικονομική ανάλυση και να σας επιβεβαιώσει ότι η αποπληρωμή του κοστίζει κατά πολύ  λιγότερο από την τρομακτική αύξηση του 70% στα τέλη που με πολλές δυσκολίες πληρώνουν έως και σήμερα πολίτες.

Όσο και να ζορίζεστε και ότι και να λέτε, να είστε βέβαιοι ότι από αριθμούς γνωρίζω και δεν υπάρχει αριθμός που θα μου επιφέρει ζάλη;γιατί ο Ατλαντικός Ωκεανός με έμαθε να ζω και πορεύομαι περήφανα, σε αντίθεση με εσάς τους διοικούντες της δημοτικής  αρχής που πορεύεστε από τη πολιτική κατσαρόλα τη μάσα από τη μεγάλη βούτα που κάνετε που όταν σας κοπεί θα πέσετε σε μεγάλη κατάθλιψη και καταστολή.

Ο Αλέξανδρος Σάββας θα φέρει την εξυγίανση τη δικαιοσύνη και τον έλεγχο που τόσο πολύ σας τρομοκρατεί αλλά έχει ανάγκη ο τόπος.

Καληνύχτα σας,

Απόστολος Ν Πανταζής

Σχόλια

  1. Μπράβο κ Σάββα εύχομαι ν είναι όπως τα λέτε μη σας μισήσει ο κον κόσμος πάμε δυνατά είμαστε μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου