Αργά ή γρήγορα ο καθένας φανερώνεται...

 


 
Με αφορμή την ανάρτηση "ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΙΔΑΣ Π.Ο.Α.Υ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ"( ΠΗΓΗ: "Το πλαίσιο βασικών προγραμματικών θέσεων " της παράταξης του κ.Τριανταφυλλάκη)
 
Η ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ τονίζει:
 
Καμία κουβέντα για τα κόμματα τους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πού ψήφισαν αυτό το νομοσχέδιο έγκλημα για την περιοχή,καμία κουβέντα για τους εργαζόμενους , τις συνθήκες εργασίας και τα εργατικά ατυχήματα...
 
Αλλά αυτοί είναι και δεν αλλάζουν,γιατί ούτε μπορούν ούτε θέλουν...
 
Αργά ή γρήγορα λοιπόν κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί αν εξαπατά με βαρύγδουπες δηλώσεις και αν είναι γεμάτος "κοπανιστό αέρα".
 
Αργά ή γρήγορα ο καθένας φανερώνεται... 
 
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ καλεί το λαό και τους φορείς της περιοχής να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να κινητοποιηθούν για την αποτροπή αυτού του εγκλήματος, της νοσηρής ανάπτυξης, σε βάρος του τόπου μας.
Μόνο με τους αγώνες ανατρέπονται τέτοιες μεθοδεύσεις και όχι με προσφυγές στο ΣτΕ.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λαϊκή Συσπείρωση ( και το κόμμα που την υποστηρίζει το ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Νίκο Παπανάσταση ) ήταν η μόνη παράταξη που στάθηκε στο πλευρό της Επιτροπής Αγώνα με συνέπεια.
 
Ο τόπος μας είναι τα καλοκαίρια μας, οι αναμνήσεις μας, τα όνειρά μας...και δεν θα τον παραδώσουμε στα επιχειρηματικά συμφέροντα...

Σχόλια