Πως κατέγραψαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης την μεγαλειώδη συγκέντρωση του Συνδυασμού του Αλέξανδρου Σάββα .



 Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Συνδυασμού ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ .

Οι Ξηρομερίτες υποδέχτηκαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου Αλέξανδρο Σάββα  σε ένα κλίμα ενθουσιώδες .

Οι ομιλία του Υποψήφιου Δημάρχου ήταν κατανοητή και περιληπτική  αναφέρθηκε στα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν το Ξηρόμερο που δεν κατάφερε να δώσει λύση η Δημοτική αρχή αν και είχε υποσχεθεί .

Στο τέλος της ομιλίας του ο Κ.Σάββας αναφέρθηκε στην Αντιμισθία του Δημάρχου την οποία δεν θα λαμβάνει αν εκλεγεί Δήμαρχος.


γράφει η Αλεξάνδρα Κατσαρομητσου  

https://veloutsanews.blogspot.com/2023/09/1692023.html

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον χώρο του Δημαρχείου Ξηρόμερο χθές 16/9/2023 στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου Νέα Μέρα Καθαρά Χέρια με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ Αλέξανδρο Σάββα.

Νωρίτερα έγινε ο Αγιασμός στο εκλογικό κέντρο,με τον πάτερ Δημήτριο Τεγα

Οι Ξηρομεριτες έδωσαν δυναμικό παρόν Ο Συνδυασμός μας απαρτίζεται από εθελοντές πολίτες,από πολίτες που έχουν συνείδηση,από πολίτες από όλες τις κοινωνικές τάξεις. 

Πολίτες που θέλουμε το καλό του τόπου μας, δεν κάνουμε διαχωρισμό, δεν μπλέκουμε πολιτικές πεποιθήσεις. Στην ομιλία του ο κ Σάββας αναφέρθηκε στα άλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, κυρίως στα χωριά. 

 Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να ξαναζωντανέψουν τα χωριά μας. Δεν χρειαζόμαστε άλλα ψέματα, χορτάσαμε από αυτά τόσα χρόνια. Χρειαζόμαστε πνοή, χρειαζόμαστε ζωντάνια στον τόπο μας. Φτάνουν πια οι έχθρες, φτάνουν πια τα ψεύτικα μεγάλα λόγια. Ξηρόμερο δεν είναι μόνο το παραλιακό μέτωπο του Αστακού ,Ξηρόμερο είναι και όλα τα χωριά του Δήμου,που δυστυχώς είναι παρατημένα.

 Χρειαζόμαστε δομές για τα παιδιά,μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά είναι το μέλλον μας... Ότι κάνουμε,στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε τα παιδιά, τί παρακαταθήκη θα τους αφήσουμε; Έναν κατεστραμμένο και παραμελημένο τόπο? Όλοι μαζί λοιπόν θα καταφέρουμε τα πάντα,με πράξεις και όχι λόγια.

 Πολλοί ξέρετε το όνομα μου, αλλά ελάχιστοι με γνωρίζετε πραγματικά, ασχολούμαι με τα κοινά πολλά χρόνια. Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω το καλύτερο. Εδώ γεννήθηκα,εδώ μεγάλωσα,εδώ μεγαλώνω την κόρη μου,εδώ είναι όλη οικογένεια μου. Ο τόπος μου είναι το σπίτι μου.

 Το Ξηρόμερο μίλησε,το Ξηρόμερο αποφάσισε ποιον θέλει για Δήμαρχο,το Ξηρόμερο αποφάσισε τον κ Αλέξανδρος Σάββας . Πάμε όλοι μαζί για την μεγάλη αλλαγή ! 

Ο κ. Σάββας δεσμεύτηκε δημόσια,ότι ο μισθός του Δημάρχου θα πειγαινει απευθείας στο ταμείο του Δήμου. Τα λόγια είναι περιττά μπροστά στην λαοθαλασαα που πλημμύρισε το εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου. Οι εικόνες τα λένε όλα!







Ακολοθούν πολλές φωτογραφίες

ΦΩΤΟ ΓΑΚΙΑΣ ΤΣΕΛΙΟΣ 
https://xiromeronews.blogspot.com/2023/09/blog-post_867.html



























































































































































































































Σχόλια