Αλεξάνδρα Κατσαρομήτσου : Εστιάζουμε στον υποψήφιο Δήμαρχο μας κ. Αλέξανδρο Σάββα. Ένας άνθρωπος με ήθος,ένας άνθρωπος που δεν κυνηγά την προβολή και τα φώτα.

 

 Εστιάζουμε στον υποψήφιο Δήμαρχο μας κ. Αλέξανδρο Σάββα. Ένας άνθρωπος με ήθος,ένας άνθρωπος που δεν κυνηγά την προβολή και τα φώτα.

 

Προτεραιότητα είναι το καλό του τόπου μας,οι ελλείψεις που υπάρχουν κυρίως στα χωριά μας. Δίνει προτεραιότητα στην φωνή των πολιτών μας, ακούει τα αιτήματα των συγχωριανών μας.

 

Ένας άνθρωπος που αγαπά τον τόπο που μεγάλωσε.

Ο Συνδυασμός Ξηρόμερο Νέα Μέρα Καθαρά Χέρια απαρτίζεται από ανθρώπους που νοιάζονται, ανθρώπους που αφουγκραζονται τα προβλήματα.
Άνθρωποι διαφορετικών χαρακτήρων αλλά με ένα κοινό στόχο: του καλό του τόπου μας!
Το Ξηρόμερο χρειάζεται δυναμική και όραμα. Στηρίζω τον κ. Αλέξανδρο Σάββα γιατί ξέρω ότι είναι ικανός και άξιος να αλλάξει ριζικά το Ξηρόμερο. Δεν κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους, δεν τους διαχωρίζει σε "ομάδες".
Είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει έμπρακτα πόσο πολύ αγαπά τον τόπο του.
Το Ξηρόμερο μίλησε, αποφάσισε και στις 8 Οκτωβρίου θα δώσει την μεγάλη απάντηση να χρήσει Δήμαρχο τον κ. Αλέξανδρο Σάββα.

 ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ

Αλεξάνδρα Κατσαρομήτσου

Υποψήφια Τ.Σ. 

Δ.Δ. ΑΣΤΑΚΟΥ


Σχόλια

  1. Ενώ εσύ την κυνηγά στη δημοσιότητα δεν αφήνεις τίποτα αλλά δεν μας είπες πού ξέρεις ο καθένας που γράφει ποιος είναι έχεις ρίξει τα χαρτιά σου και ποιός κυνηγάει τη δημοσιότητα δεν το

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου