ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ : Συνεχίστηκαν και σήμερα Κυριακή οι περιοδείες του Συνδυασμού μας Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά χέρια σε Φυτείες και Παπαδάτου.

 

Συνεχίστηκαν και σήμερα Κυριακή οι περιοδείες του Συνδυασμού μας Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά χέρια σε Φυτείες και Παπαδάτου.

Οι κάτοικοι υποδέχτηκαν με θέρμη τον Υπ. Δήμαρχο Ξηρομέρου και πρώην Ανώτατο Δικαστικό κ. Αλέξανδρο Σάββα και τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του.


Συζήτησαν μαζί του τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους πιστεύοντας πως ο μόνος Άξιος να τα επιλύσει είναι ο κ. Σάββας.

Η Αλλαγή πλεύσης στον Δήμο Ξηρομέρου έρχεται και από τις Φυτείες!

 

 Από το γραφείο Τύπου και επικοινωνίας.Σχόλια

 1. τα Πρόσωπα των κατοίκων είναι χαμογελαστά αυτό κάτι λέει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αλέξανδρος Σάββας ένας αξιόλογος άνθρωπος είναι απλός ο Δικός μας άνθρωπος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ο Κύριος Αλέκος είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και ο τόπος μας έχει την ανάγκη για τέτοιους ανθρώπους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 10 Λόγοι για να στηρίξετε τον Α. Σάββα της Γεωργίας Λαδά

  Πρόκειται για έναν μορφωμένο άνθρωπο. Θεωρώ άκομψο από μέρους μου να μιλήσω για τις τόσες σπουδές που τον έχουν αναδείξει σε σπουδαίο μέλος της επιστημονικής κοινότητας.

  Πρόκειται για έναν άνθρωπο που μεγάλωσε από αγρότες γονείς. Είναι γνώστης των δυσκολιών που περνάνε οι οικογένειες της υπαίθρου και ο αγροτικός πληθυσμός του δήμου μας.

  Πρόκειται για ένα άνθρωπο που αγαπάει τον τόπο του. Ο ίδιος δηλώνει λάτρης του μέρους που μεγάλωσε. Όντας γνήσιος Ξηρομερίτης, ασχολήθηκε και ασχολείται ενεργά με τοπικούς συνδέσμους και οργανώσεις.

  Πρόκειται για έναν άφθαρτο άνθρωπο από την πολιτική. Λόγω και της πρότερης θέσης του στο δικαστικό σώμα δεν υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση για το ήθος και τις αξίες που εκφράζει.

  Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ξεχωρίζει για την ευγένειά του. Ποτέ δεν το έχω ακούσει σε αυτούς του δύο μήνες να κατηγορεί επί προσωπικού κάποιον. Στο πρόσωπό του είναι ζωγραφισμένα η πραότητα και το χαμόγελο που τον χαρακτηρίζουν.

  Πρόκειται για έναν ηγέτη. Ακούω συνέχεια ότι οι άνθρωποι που τον πλαισιώνουν θα τον κατευθύνουν αυτοί κτλ κτλ. Εγώ σε αντίθεση βλέπω έναν άνθρωπο που με ηρεμία και σύνεση «δίνει» κατευθυντήριες γραμμές σε όλους εμάς και στέκεται με υπομονή συμβουλεύοντας μας.

  Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με την υπεροψία. Μένει στα φώτα της δημοσιότητας τόσο όσο και δεν τα κυνηγά.

  Πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει την ιστορία του τόπου μας καθώς και έχει συγγράψει για αυτήν. Αυτό τον καθιστά ικανό να αναδείξει τον τόπο μας, την ιστορία του και τις ομορφιές του.

  Πρόκειται για έναν άνθρωπο που εμπνέει τον σεβασμό όλων μας. Δεν είναι άνθρωπος-δημιούργημα κάποιων αλλά είναι άνθρωπος που έχει δημιουργηθεί μόνος του.

  Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν πιάνει «προσωπικά». Ακούει τους πάντες ακόμα και τους αντιπάλους του και δεν βάζει όρια και κόκκινες γραμμές.
  Είναι ο πλεόν κατάλληλος για Δήμαρχος του δήμου μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ο Αλέξανδρος Σάββας Πρόκειται για έναν άνθρωπο που μεγάλωσε από αγρότες γονείς. Είναι γνώστης των δυσκολιών που περνάνε οι οικογένειες της υπαίθρου και ο αγροτικός πληθυσμός του δήμου μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πάμε δυνατά με Αρχηγό τον Πρόεδρο εφετών Αλέξανδρο Σάββα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ρε παιδιά κάνει μπαμ ότι τα γράφει ένα άτομο όλα τα παραπάνω σχόλια..
  Φαιδων
  Να ανέβει το σχόλιο παρακαλώ δεν βρίζω

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου