Η ομιλία του σημερινού και αυριανού Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στον Μύτικα (φωτογραφίες και βίντεο). Η θερμή υποδοχή, προμήνυμα μεγάλης νίκης για το συνδυασμό μας.

 


Ημερομηνία 24-9-2023
ΞΗΡΟΜΕΡΟ
ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
 
Πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2023, στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα, η ομιλία του σημερινού και αυριανού Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Η υποδοχή που επιφυλάχθηκε στον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη ήταν πολύ ζεστή και αληθινή και σε άλλη μία Κοινότητα φαίνεται καθαρά ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης έκανε αναφορές τόσο στα πεπραγμένα της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, αλλά περισσότερο αναφέρθηκε στο μέλλον και στο σχέδιο της παράταξης του, όπως αυτό έχει κοινοποιηθεί σε όλους τους δημότες με την δημοσιοποίηση του προγράμματος, για συνέχιση της θετικής πορείας στον Δήμο.
Επίσης έκανε ειδικές αναφορές για θέματα του Μύτικα, ο οποίος έχει όλες τις προϋποθέσεις για τουριστική ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια, κάτι που θα ωφελήσει όλο τον Δήμο και όλες τις Κοινότητες.
Και στον Μύτικα οι δημότες αποτιμούν και αξιολογούν θετικά το έργο της δημοτικής αρχής, κρίνουν και συγκρίνουν και έχουν πάρει τις αποφάσεις τους.
 
 
 


Σχόλια