ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΝΤΙΝΟΣ) ΣΟΜΠΟΛΟΣ : Καήκαμε …ή καλύτερα ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ!

 


Πριν λίγες ημέρες και προ των πυλών των εκλογών ,η δημοτική αρχή καθώς και ο πρόεδρος του χωριού μας ,κατασκεύασαν ένα αντιπλημμυρικό έργο ,δίπλα στον επαρχιακό δρόμο και εντός του χωριού μας ,μπροστά απο την οικία του κυρίου Νακου και του κοινοτικού μας καταστήματος .Υπάρχουν όμως αρκετά εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν ,από την υλοποίηση αυτού του έργου ...


Α)Υπάρχει τεχνική μελέτη για το συγκεκριμένο έργο;

Β)Ποιος είναι ο επιβλέπων μηχανικός του έργου;

Γ)Οι σωλήνες που οδηγούν τα νερά προς τη διέξοδο ,είναι καθαρές ή βουλωμένες ;Καθώς απο ο,τι φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες που κοινοποιούνται ,τα λιγοστά νερά ,δε βρίσκουν διέξοδο και δε θα θέλαμε να φανταστούμε τι θα συμβεί σε μια πραγματική νεροποντή .

Δ)Γιατί δεν ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση και μπροστά απο την οικία του κυρίου Καράγιαννη ;

Ε)Στην κατάληξη του σωλήνα ,στο κάτω μέρος του χωριού ,υπάρχει αυλάκι ,ώστε να καταφέρουν να φύγουν τα νερά ;Ρητορικό το ερώτημα ,φυσικά και όχι!

Δυστυχώς αυτό το υποτυπώδες έργο ,που έχει αναπτυχθεί με ατελή τρόπο ,δε λέγεται αντιπλημμυρικό ,αλλά προεκλογικό τρικ για το θεαθήναι, καθώς και για τον εφησυχασμό των δημοτών .Ας ευχηθούμε να μας λυπηθεί η φύση ,αλλιώς αν εναποθέσουμε την ασφάλεια μας στο έργο, καήκαμε …ή καλύτερα ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ!
Σχόλια