Εγκαταλελειμμένο στην τύχη του το Λαογραφικό Μουσείο Παλαιομάνινας ! Ντροπή κ. Μάντζαρη....























 Εγκαταλελειμμένο στην τύχη του το Λαογραφικό Μουσείο Παλαιομάνινας ! Ντροπή κ. Μάντζαρη.... 

Επιτέλους, σώστε τον Πολιτισμό και την ιστορία του τόπου μας 

 

 

Θλίψη και απογοήτευση προκαλεί η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το Λαογραφικό Μουσείο  Παλαιομάνινας. 

Το στολίδι αυτό της περιοχής έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του από την Κοινωφελή του Δήμου Ξηρομέρου, στην αρμοδιότητα του οποίου εμπίπτει. 

Η κατάστασή του είναι τέτοια, που είναι δύσκολη ακόμη και η πρόσβαση σε αυτό, καθώς χορτάρια, δέντρα και αντικείμενα εμποδίζουν, οποιονδήποτε θα ήθελε να το επισκεφθεί. Και όμως αυτό το Λαογραφικό Μουσείο, παραδόθηκε το 2019 σε άριστη κατάσταση στην τότε νέα Δημοτική Αρχή, η οποία το εγκατέλειψε στην τύχη του, χωρίς να φροντίζει για την συντήρηση του κτιρίου και των υπέροχων και μοναδικών εκθεμάτων του , που μαρτυρούν με τον πιο σαφή και καθαρό τρόπο τον πολιτισμό και την ιστορία της περιοχής και ταξιδεύουν τους επισκέπτες σε άλλες εποχές, εκείνες των πατεράδων, των παππούδων , των προγόνων μας. 

Η Δημοτική Αρχή, αντί να αναβαθμίσει το Λαογραφικό Μουσείο Παλαιομάνινας και να παρακινήσει σχολεία, μαθητές, συλλόγους και κάθε πολίτη να το επισκεφθούν, το μετέτρεψε σε ένα αφιλόξενο, εγκαταλελειμμένο κτίριο. 

Τέτοια αντιμετώπιση αξίζουν κύριε Μάντζαρη, υπεύθυνε Αντιδήμαρχε και πρόεδρε της Κοινωφελούς, η ιστορία, ο πολιτισμός, οι πρόγονοί μας και τα παιδιά μας ; 

Το φωτογραφικό υλικό, που ακολουθεί αποτελεί τον αψευδή μάρτυρα των όσων καταγγέλλουμε. Χρειάζεται μεγαλύτερη απόδειξη ; Μια φωτογραφία, ίσον με χίλιες λέξεις, λένε οι Κινέζοι...... 

























 Αυτό το Λαογραφικό Μουσείο σας Παραδώθηκε απο την προηγούμενη Δημοτική αρχή  κύριε Μάντζαρη ...



























Σχόλια

  1. Μην τον ενοχλείτε,μαζεύει ψήφους τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΗΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ , ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ .ΠΑΡΤΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ . ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΕΝΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥ BLOGGER ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ κου ΜΑΝΤΖΑΡΗ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου