Τίτλος: Η υποκρισία και η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο - οι αθώοι υποψήφιοι

 


Η υποκρισία και η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο.

 

 

 

Σε συνεχή δημοσιεύματα της ,η δημοτική αρχή και μερικά από τα στελέχη της ,στην απέλπιδα προσπάθεια τους να καλύψουν τις αδυναμίες και την ανικανότητα τους που περισσότερα από 4 χρόνια κοροϊδεύουν τους δημότες ,καλούνε την προηγούμενη δημοτική αρχή να απολογηθεί ακόμη και σήμερα.

Πιθανότατα ξεχάσανε ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή απολογήθηκε, κρίθηκε και αποχώρησε πριν χρόνια ,όπως ξέχασανε  πιθανότατα σκοπίμως ότι σήμερα διοικύν οι ίδιοι, κρίνονται και πρέπει να απολογηθούν εκείνοι στους Δημότες και όχι η τέως δημοτική αρχή.

 

Το λυπηρό  που και συνάμα εξοργίζει ,εκτός της έλλειψης σεβασμού ,είναι η υποκρισία και η κοροϊδία απέναντι στους δημότες.

 

Ποιοι καλούν ποιους; Και ποιος καλεί ποιον.

 

Η δημοτική αρχή και ο αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών , κος Γερόλυμος που ως συνήθως λαϊκίζουν, έμμεσα μου απευθύνουν το λόγο και αφού δεν έχουν τίποτα απολύτως να μου προσάψουν, ζητάνε να ακούσουν από εμένα την απολογία της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

 

Οι ίδιοι γνωρίζουν ότι εγώ προσωπικά δεν διαχειριστικα ποτέ δημόσιο χρήμα και δεν υπέγραψα ποτέ ούτε ένα ένταλμα ,αντιθέτως μάλιστα διέθεσα αρκετά από τα προσωπικά μου  χρήματα ,ώστε να λειτουργήσει ο Δήμος τον πρωτο μήνα (Σεπτέμβριος του 2014 ),για καύσιμα, ελαστικά στα απορριματοφόρα και διάφορα άλλα. 

Ακόμη και γραφική ύλη αγόραζα ο ίδιος και δεν επιβάρυνα ποτέ το δήμο ούτε για ένα μπουκάλι νερό. 

Δεν έλαβα και άφησα στα ταμεία του δήμου το μισθό αντιδήμαρχου που δικαιούμουν ,διότι αφενός μεν δεν μου χρησίμευε αφετέρου πιστεύω,το λέω και το ακολουθώ κατά γράμμα,ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι προσφορά-εθελοντισμός και κανείς δεν πρέπει να αμοίβεται.

 

Η υποκρισία και η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο.

 Λαικιζουν, κατηγορούν και ζητάνε από εμένα απολογισμό ,που δε διαχειριστικά τίποτα ,αλλά οι ίδιοι συμπορεύονται στο ψηφοδέλτιο τους με τουλάχιστον 5 διοικητικά στελέχη της προηγούμενης δημοτικής αρχής ,που διαχειρίστηκαν πολλά χρήματα από σοβαρές θέσεις και αναφέρω μερικά:

 

Ο κος Βασίλης Μουρκούσης από την Αλυζια ,σήμερα υποψήφιος με την παράταξη της νυν δημοτικής αρχής ,διετέλεσε τη θητεία 2014-2019 στενός συνεργάτης του πρώην δημάρχου από τη θέση του αντιδημάρχου και αναπληρωτής δήμαρχος για 2,5 χρόνια καθώς και πρόεδρος Νομικού προσώπου για 5 ολόκληρα χρόνια όπου διαχειρίστηκε  τεράστια  εντάλματα και χρήματα ποσά.

Δεν εγκαλείται σε απολογία σε ο,τι  αφορά τη διοίκηση της προηγούμενης δημοτικής αρχής ,αφού για την νυν δημοτική αρχή ο φίλος Βασίλης βγαίνει άμοιρος ευθυνών και φυσικά άμεμπτος, όσον αφορά το δικό τους όμως ψηφοδέλτιο. 

Αν πήγαινε σε διαφοετικό συνδυασμό,ίσως να βρισκόταν κατηγορούμενος.

Επίσης ο Βασίλης αρχαίος αυτοδιοικητικός,διετέλεσε τη θητεία κου Σαμάρα 2010-2014 , πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και μέλοςεπιτροπών.

 

Ο κος Θωμάς Ρετούλης από το Αρχοντοχώρι ,παλιός αυτοδιοικητικός στενότατος συνεργάτης επί σειρά ετών και πρώτος εξάδελφος του πρώην δημάρχου. 

Τη θητεία 2014-2019 ,διετέλεσε αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δήμαρχος και πρόεδρος σχολικής επιτροπής όπου διαχειρίστηκε πολλά εντάλματα και πολλά χρήματα. Έτσι και εδώ ,όπως με την περίπτωση του Βασίλη ο φίλος Θωμάς ,για την νυν δημοτική αρχή δεν οφείλει εξηγήσεις αρκεί που είναι στο ψηφοδέλτιο τους.

 

Ο κος Κώστας Λαϊνάς καλός μου φίλος και κουμπάρος που διατηρούμε άψογες σχέσεις και αυτή η αλληλοεκτίμηση δεν αλλάζει - πρώην υποψήφιος και σήμερα υποστηρικτής ,αλλά και συντονιστής της παράταξης της νυν δημοτικής αρχής (πολύ καλά κάνει δημοκρατικό του δικαίωμα είναι και προσωπικά θεωρώ έχει προσφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση), - διετέλεσε τη θητεία 2014-2019 στενός συνεργάτης του πρώην δημάρχου από τη θέση του αντιδημάρχου,αναπληρωτής δήμαρχος για 3 χρόνια ,όπου διαχειρίστηκε πολλά εντάλματα και μεγάλα χρηματικά ποσά.

 

Ο κος Απόστολος Σόμπολος πρώην δημοτικός σύμβουλος της τέως δημοτικής αρχής,μέλος επιτροπών και στενός συνεργάτης του πρώην δημάρχου, όπου η αλήθεια είναι δεν διαχειρίστηκε χρήματα αλλά τώρα υποψήφιος τους.

 

 

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν κατηγορώ ούτε αφήνω υπονοούμενα για κανέναν από τους κυρίους που προανέφερα ,αντιθέτως μάλιστα θεωρώ ότι έκαναν καλά τη δουλειά τους - όμως είναι τουλάχιστον φθηνός λαϊκισμός, πολιτική αθλιότητα και μέγιστη κοροϊδία στους δημότες, αφενός  από τη μια κατηγορούν τους προηγούμενους που θα έβαζαν φυλακή ,αφετέρου να τους αγκαλιάζουν πολιτικά ..ΘΛΙΒΕΡΟ !

 

Αν πραγματικά ενδιαφέρονται ακόμη για τον απολογισμό της προηγούμενης θητείας ,ας ρωτήσουν τους υποψήφιους τους που διαχειρίστηκαν πολλά χρήματα και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα να εξηγήσουν.

 

 

Ο αντιδήμαρχος  Γερόλυμος θα έπρεπε να ντρέπεται ,αλλά δυστυχώς όπως αποδοκνυύεται  από τα πεπραγμενα και τα αποτελέσματα δε γνωρίζει τι σημαίνει ντροπή.

 

Ο αντιδήμαρχος Γερόλυμος κατηγορεί τη προηγούμενη δημοτική αρχή για κακοδιαχείριση ,αλλά ξεχνάει ότι ίδιος ήταν στενός συνεργάτης του τέως δημάρχου Γαλούνη,από τη θέση του υπαλλήλου διοικητικών ,αλλά και από τη θέση του γραμματέα δημοτικού συμβουλίου όπως ήταν και με τη θητεία Σαμάρα 2010-2014 και έρχεται σήμερα αέρινος πολιτικά , να μας κάνει υποδείξεις.

 

Είναι ο ίδιος που έγραφε τις αποφάσεις, ο ίδιος διαχειριζόταν το αρχείο που σήμερα κατηγορεί. 

Ξενυχτούσε ακόμη και Σαββατοκύριακα για να βγάλει τη δουλειά του πρώην δημάρχου με το αζημίωτο φυσικά ...

 

Αν όντως είναι έτσι όπως τα λέει τώρα ,γιατί τότε συγκάλυπτε όλες αυτές τις ατασθαλίες ,αντί σαν καλός υπάλληλος να καταγγείλει, να απευθυνθεί στις διοικητικές αρχές ,στη δικαιοσύνη ή τουλάχιστον να παραιτούνταν από τη θέση του. Άρα είναι συνυπεύθυνος για όλα όσα ο ίδιος κατηγορεί.

 

Ακόμη περιμένουμε να δούμε τους δικαστές και τους εισαγγελείς που έβαζαν φυλακή τους προηγούμενους.

 

Όσο για το θέμα των απευθείας αναθέσεων το έχουν πλέον τερματίσει και καμία κουβέντα δε γίνεται.

 

 

 

Απόστολος Ν Πανταζής

Σχόλια

 1. Οι αλήθεια και μάλιστα όταν διατυπώνεται ευγενικά ,όπως έκανες εσύ φίλε Αποστόλη πονάει .
  Τους πόνεσες πολύ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μη συζητάς.και λέμε είναι σωστά αυτά που λέει.ο δήμαρχος τι έκανε κοιμοταν;γιατί δεν είναι απ αυτούς που κοιμούνται. Κ δικός τους δήμαρχος Μάλιστα.καλημερα καλησπέρα καληνυχτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια και αυτό είναι που ενοχλεί εδώ και χρόνια .
  Αποστόλη είμαστε μαζί σου !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στο δήμο δεν υπήρχε δήμαρχος αυτή την τετραετία ; Τριανταφυλλάκι ψηφίσαμε για Δήμαρχο αλλά από ότι βλέπω ο Γερολημος ηταν δημαρχος. Παντού τα βάζουν με τους αρχηγούς πρωθυπουργός περιφερειάρχης δήμαρχος πρόεδρος εδώ τι γίνεται ο δήμαρχος γιατί δεν μιλάει .καθόλου Μήπως το έχουν απαγορεύσει και αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου