iAitoloakarnania.gr : Μια οφειλόμενη απάντηση στην παράταξη «Ξηρόμερο Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια»

  iAitoloakarnania.gr : Μια οφειλόμενη απάντηση στην παράταξη «Ξηρόμερο Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια»


Κατανοούμε τις ώρες αγωνίες και τον διάχυτο πανικό σας των τελευταίων ημερών για την ανακήρυξη του συνδυασμού σας, αλλά τώρα που κάπως ηρεμήσατε, οφείλουμε ως η μεγαλύτερη διαδικτυακή εφημερίδα του νομού Αιτωλοακαρνανίας να αποκαταστήσουμε τη στρεβλή εντύπωση που καλλιεργήθηκε μέσω ανακοινώσεων της παράταξής σας και υποψηφίου σας αυτοαποκαλούμενου blogger.

  1. Ο κύριος αυτός ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ διέδωσε μέσω τοπικών blogs την είδηση ότι βρίσκεται σε εξέλιξη δημοσκόπηση αξιόπιστου Μέσου της Αιτωλοακαρνανίας κάνοντας λόγο για διαφορά στα όρια του στατιστικού λάθους, καλλιεργώντας εντέχνως ψευδή εντύπωση με στόχο την επιρροή και τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης στο Δήμο Ξηρομέρου.
  1. Η διαδικτυακή έρευνα ξεκίνησε με την ολοκλήρωση των διαδικασιών κατάθεσης ψηφοδελτίων, δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν η παράταξή σας δεν καταφέρατε να πράξει τα αυτονόητα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε την έρευνα λόγω φημολογιών. Ουδέποτε η ιστοσελίδα μας αναπαρήγαγε τέτοιες πληροφορίες, που άλλωστε εσείς τις διαψεύσατε δημοσίως.
  1. Η διαδικτυακή έρευνα είχε ως στόχο την αποτύπωση πρόθεσης ψήφου και σε καμία περίπτωση δεν εμπεριέχει επιστημονική επάρκεια. Ωστόσο το δείγμα είναι επαρκές, η διαδικασία αξιόπιστη και τα «διάτρητα φίλτρα» ίσχυαν και μπορούσαν να ευνοήσουν όλες τις παρατάξεις.
  1. Στο συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου που γίνεται ονομαστική αναφορά στο Μέσο μας, κλείνετε λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια». Θεωρούμε απαράδεκτο τον χαρακτηρισμό, βάλλει την ελευθεροτυπία και προσβάλλει το κύρος της εφημερίδας μας. Είναι λυπηρό για μια παράταξη με επικεφαλής έναν ανώτατο δικαστή!

Λυπούμαστε για τις ανακοινώσεις που εκδόθηκαν στον τοπικό Τύπο από πλευράς σας, από μια παράταξη που ευαγγελίζεται τη «Νέα Μέρα» και τα «Καθαρά Χέρια» αλλά στην ουσία ακολουθεί παλιές συνταγές με ανακυκλώσιμα υλικά και κακόβουλες επιθέσεις που πλήττουν την ελευθερία του Τύπου.

Ως η μεγαλύτερη διαδικτυακή εφημερίδα του νομού Αιτωλοακαρνανίας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους 636 συμμετέχοντες της έρευνας καθώς επίσης τους χιλιάδες αναγνώστες από τον Δήμο Ξηρομέρου.

 Σας αφήνουμε στην κρίση τους!

Σχόλια