Λαμπερά εγκαίνια για το νέο κατάστημα “LIAMI” στο Αγρίνιο [Video – ΦΩΤΟ]

 


Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πολλών καλεσμένων, η Ζωή Λιάμη εγκαινίασε την περασμένη Πέμπτη το νέο της κατάστημα, στην οδό Σπύρου Τσικνιά 39 στο Αγρίνιο, το οποίο άνοιξε επισήμως τις πύλες του για το κοινό.

Χειροποίητα κοσμήματα, αρωματικά κεριά και μοναδικές προτάσεις ομορφιάς από την αγαπημένη μας Ζωή, μάγεψαν κυριολεκτικά όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση την οποία έντυσε μουσικά με σαξόφωνο ο μοναδικός Βασίλης Κονίδας.

Το νέο κατάστημα αποτελεί  έναν σύγχρονο και πολυτελή χώρο όπου κυριαρχεί το φως και οι λιτές γραμμές και όπου εκεί φιλοξενούνται δημιουργίες σχεδιαστών που συνδυάζουν ποιότητα, ξεχωριστό design και τιμή και καθιστούν τα χειροποίητα κοσμήματα “LIAMI Jewerly ” προσιτή και σωστή επιλογή.

Επίσης στο νέο κατάστημα θα βρείτε τα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής αρωματικά κεριά “euphoria living” φτιαγμένα με φαντασία και αρώματα που σε ταξιδεύουν ενώ στον επάνω όροφο η Ζωή Λιάμη, επαγγελματίας make up artist αλλά και make up trainer μέσα από το λαμπερό μακιγιάζ της αναδεικνύει  την ομορφότερη εκδοχή της κάθε γυναίκας.

https://neaait.gr

Σχόλια