ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ : Καταδικάζουμε με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο τέτοιες πρακτικές, που προσβάλλουν τους Πολίτες του Ξηρομέρου.

                                                   

                                     
 Αστακός 7-Οκτωβρίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεπέρασαν κάθε όριο, κάθε κόκκινη γραμμή και άγγιξαν τα όρια της παλιανθρωπιάς οι γνωστοί, σε όλους μας, κουκουλοφόροι που κρύβονται πίσω από τον πρώιμο….... θάνατο του Ερωτόκριτου Γαλούνη.
Υποκατέστησαν οι αδίστακτοι και αθεόφοβοι τον Άγιο Πέτρο.... Χάνοντας την ψυχραιμία τους δεν δίστασαν να γεμίσουν το Ξηρόμερο με κηδειόχαρτα, του ….‘’ αποθανόντος’’ Γαλούνη, ο οποίος, για κακή τους τύχη, χαίρει άκρας υγείας, ‘’ζει και βασιλεύει’’, όπως ο ίδιος λέει σε ανακοίνωσή του, με αφορμή το θλιβερό και μακάβριο εύρημα κάποιων βαριά άρρωστων, αλλά καθοδηγούμενων. Ποιοι είναι οι νοσηροί δράστες της απεχθούς αυτής ιδέας και πράξης ; Είναι οι ίδιοι, που με τα ανώνυμα σχόλιά τους, στα διάφορα blogs καθυβρίζουν, λοιδορούν και επιχειρούν να απαξιώσουν κάθε αντίπαλό τους, κάθε Πολίτη του Ξηρομέρου, που θέλει και επιδιώκει την αλλαγή ρότας στον πολύπαθο και καθημαγμένο τόπο μας. Όσο και αν προσπαθούν να κρυφθούν είναι, πλέον, γνωστοί στους Ξηρομερίτες και ανήκουν στο περιβάλλον της ηγεσίας της νυν Δημοτικής Αρχής. Καταδικάζουμε με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο τέτοιες πρακτικές, που προσβάλλουν τους Πολίτες του Ξηρομέρου και πλήττουν βάναυσα τον Πολιτικό Πολιτισμό του Ξηρομέρου. Καλούμε τους συμπολίτες μας, αύριο να δώσουν μια σκληρή απάντηση, σε όλους αυτούς, που αμαυρώνουν την εικόνα του Ξηρομέρου και μας πάνε χρόνια πίσω. Λέμε όχι στο σκοταδισμό και στην οπισθοδρόμηση. Κοιτάμε μπροστά και κάνουμε το παν για να περισώσουμε τον τόπο μας από τους αδίστακτους και επικίνδυνους ‘’ψευτοκυβερνήτες’’. Ο Συνδυασμός ‘’ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ’’ μπορεί να δώσει τη λύση, να επαναφέρει το Ξηρόμερο σε τροχιά ανάπτυξης και να θεμελιώσει, για πάντα, τον πολιτικό Πολιτισμό και την αξιοπρέπεια.Σχόλια