Λευκάδα: Αποσυναρμολογούσαν για ώρες το ερπυστριοφόρο μηχάνημα κι έκλεψαν κουβούκλιο και μηχανή! (φωτο)Ακόμη πιο ενδιαφέρουσες είναι οι λεπτομέρειες σχετικά με την θρασύτατη κλοπή που έλαβε χώρα σε εργοτάξιο του δρόμου Αγιος Νικόλαος Βόνιτσας – Λευκάδα, που βρίσκεται υπο κατασκευή.

Οι αρχικές πληροφορίες, έκαναν λόγο για κλοπή ολοκλήρου του ερπυστριοφόρου σκαπτικού οχήματος, αλλά όπως φαίνεται οι δράστες επι ώρες «εργάζονταν» ώστε να το αποσυναρμολογήσουν για να αποσπάσουν τα τμήματα που ήθελαν: Το κουβούκλιο και τη μηχανή του! Μάλιστα οι δράστες φέρεται να χρησιμοποίησαν ένα δεύτερο μηχάνημα στο εργοτάξιο, ώστε να φορτώσουν τα κλεμμένα κομμάτια σε φορτηγο και στη συνέχεια ανενόχλητοι, να αποχωρήσουν.

 Η ανάρτηση απο το lefkasnews:

«Μια περίεργη περίπτωση κλοπής σημειώθηκε χθες σε εργοτάξιο στο δρόμο Άγιος Νικόλαος- Λευκάδα . Άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο του εργοταξίου και δρώντας ανενόχλητοι αφαίρεσαν την μηχανή και το κουβούκλιο του ερπυστιοφόρου μηχανήματος.

Αποκαρδιωτικό σκηνικό όχι μόνο για τους εργαζόμενους ακόμη και σε εμάς που βρεθήκαμε στο χώρο, μας συγκλόνισαν τα κομμάτια του μηχανήματος που κείτονταν στο έδαφος. Δεν έχει συμβέι ποτέ ξανα κατι αντίστοιχο σε κανένα αλλο μερος, προφανώς ήταν επαγγελματίες αυτοί έκαναν την αποψίλωση του μηχανήματος. Αφού λύσανε το μηχάνημα, παραβιάσανε ενα δεύτερο μηχάνημα του εργοταξίου για να φορτώσουν τα κομμάτια που χρειαζόνταν στο μεταφορικό τους μέσο!!!

Ελπίζουμε οτι οι κάμερες θα βοηθήσουν και θα ανακαλυφθούν σύντομα οι δράστες.Λογικά σε τόσο χρονικό διάστημα κάποιος κάτι πρεπει να είδε».

mixanima klopi lefkada1

mixanima klopi lefkada2

mixanima klopi lefkada3

mixanima klopi lefkada4

Σχόλια