Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Στέλλα Γράβαλου, ευχαριστεί: «Ενας αγώνας που άξιζε κάθε του λεπτό»

 


Η Στέλλα Γράβαλου – Καζαντζή, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, έδωσε στη δημοσιότητα δήλωση, με την οποία ευχαριστεί όσους στήριξαν την ίδια και την παράταξη που συμμετείχε, κάνοντας λόγο για ένα ταξίδι σύντομο μεν, αλλά όμορφο και συναρπαστικό.

«Το ταξίδι αυτό ήταν μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη όμορφες στιγμές. Άξιζε το κάθε του λεπτό. Μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα», σημειώνει μεταξύ άλλων.


Αναλυτικά η δήλωση της:

«Ο αγώνας μου, παρότι σύντομος – κάτι λιγότερο από ένα μήνα – και παράλληλα με την εργασία μου και τις υποχρεώσεις μου, θεωρώ πως ήταν αξιοπρεπής, ηθικός και έντιμος. Τελειώνοντας αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, νιώθω ήρεμη και δικαιωμένη για τον τρόπο που αγωνίστηκα καθ’ όλη την διάρκεια του. Κάθε ψήφος σας, αναγνωρίζω ότι ήταν ψήφος εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, αλλα και στην προσπάθεια που καταβάλει για την περιοχή μας ο Νεκτάριος Φαρμάκης , κάτι που δίνει ακόμα περισσότερη αξία.

Το ταξίδι μας ήταν σύντομο, συναρπαστικά όμορφο και Άξιζε ! Άξιζε γιατί προσωπικά γνώρισα ανθρώπους τίμιους, ειλικρινείς και προπάντων φιλότιμους !

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Νιώθω γεμάτη ευγνωμοσύνη και απόλυτα ευτυχισμένη, διότι είναι τεράστια η χαρά το να σε εμπιστεύονται και να πιστεύουν σε εσένα τόσοι άνθρωποι! Τους ευχαριστώ έναν προς έναν! Το ταξίδι αυτό ήταν μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη όμορφες στιγμές. Άξιζε το κάθε του λεπτό. Μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα.

Μου δίδαξε και πολλά πράγματα για τον εαυτό μου τα οποία δεν τα γνώριζα. Είμαι ευγνώμων που έζησα αυτό το ταξίδι με ευπρέπεια και ήθος. Δώσαμε έναν έντιμο αγώνα με τον πιο έμπειρο, δυναμικό και ικανό άνθρωπο της Αυτοδιοίκησης τον κ. Νεκτάριο Φαρμάκη με οδηγό αρχές και αξίες που παραμένουν ζωντανές μέσα μας και μπορούμε να δώσουμε ουσία στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Προσωπικά αισθάνομαι δικαιωμένη για το αποτέλεσμα καθώς μοναδικό κίνητρο της συμμετοχής μου ήταν να στηρίξω με οποίες δυνάμεις διέθετα την εκλογική προσπάθεια του περιφερειάρχη μας για όσα έχει κάνει 4 χρόνια τώρα για την Αιτωλοακαρνανία μας .

Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη μας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, που μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στην εκλεκτή ομάδα του.

Ταυτόχρονα θα ήθελα να ευχαριστήσω και όσους δεν με τίμησαν με την ψήφο τους για ιδεολογικούς ή και προσωπικούς λόγους αλλά δεν έκρυψαν την συμπάθειά τους στο πρόσωπό μου συστήνοντάς με, σε γνωστούς και φίλους τους.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια μου και τους εξαιρετικούς φίλους μου που στάθηκαν δίπλα μου με σθένος και περισσή αγωνιστικότητα όλο αυτό το διάστημα.

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Πάμε δυνατά! Πάμε μπροστά».

Σχόλια