Κώστας Μπαμπουρης : Είναι για μένα πολύ τιμητικό που οι συνδημότες μου με εμπιστεύονται και με εκλέγουν στο Δημοτικό Συμβούλιο να τους εκπροσωπήσω.

 


πηγη facebook : Kostas Mpampouris

Φίλες και φίλοι,

Είναι για μένα πολύ τιμητικό που οι συνδημότες μου με εμπιστεύονται και με εκλέγουν στο Δημοτικό Συμβούλιο να τους εκπροσωπήσω. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους και δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω να προσφέρω υπηρεσίες στον τόπο μου.....

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους που εκλέχθηκαν στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Τους εύχομαι υγεία και δημιουργική θητεία. Εύχομαι επίσης εποικοδομητική συνεργασία όλων των δημοτικών παρατάξεων και ενεργή συμμετοχή των φορέων και συλλόγων  του Δήμου αλλά και των συνδημοτών μας. Συγχαρητήρια και σε όλους όσοι συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών αλλά δεν εκλέχθηκαν, ιδιαίτερα στα νέα παιδιά που έδωσαν άλλον αέρα σ’ αυτές τις εκλογές, απέκτησαν εμπειρίες και κατέθεσαν απόψεις και προτάσεις για τα προβλήματα του Δήμου, παρακαταθήκη για το μέλλον.

Οι εκλογές τελείωσαν, οι πολίτες αποφάσισαν να συνεχίσουμε τη δουλειά με Δήμαρχο τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη, δίνοντας μας μάλιστα μεγαλύτερο ποσοστό σε σχέση με το 2019 και με ανανεωμένο το δημοτικό συμβούλιο σχεδόν κατά το ήμισυ. Το μήνυμα που έχουμε πάρει από τους συνδημότες μας είναι ξεκάθαρο. Οι ευθύνες μας είναι μεγαλύτερες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τυχόν λάθη ή παραλείψεις. Είμαστε υπεύθυνοι για την πορεία του Δήμου τα επόμενα χρόνια. Έχουμε μπροστά μας μια πενταετία πολύ καθοριστική για το μέλλον του Δήμου Ξηρομέρου και απαιτείται από όλους μας σοβαρότητα, σκληρή δουλειά και συναίνεση για να υλοποιήσουμε τους στόχους που θέσαμε. 

Κώστας Μπαμπούρης 

Δημοτικός Σύμβουλος 

Σχόλια