Απόστολος Ν Πανταζής : Ευχαριστήριο προς τα τοπικά μπλογκς

 


Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τα τοπικά μπλογκς Dragamesto news, Astakos News, Xiromero News, xiromero.gr για την έντιμη έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δίχως διακρίσεις.

Το Mytikas press αν και αρθρογραφούσε υπέρ της δημοτικής αρχής οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή τη φορά κράτησε έντιμη στάση.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Xiromero News κέρδισε τις εντυπώσεις τιμώντας τη μνήμη του ιδρυτή του.


Τεράστια λύπη προκαλεί η των τελευταίων ημερών και κατά την προεκλογική περίοδο άσχημη και αντιδεοντολογική πληροφόρηση από το Veloutsa News τουλάχιστον όπως εγώ κατανοώ οπου ο διαχειριστής του πιθανόν παρασυρόμενος από “προσωπικές υποθέσεις” μετέτρεψε την ενημέρωση σε προπαγάνδα με μένος απέναντι στη παράταξη και τον ίδιο τον κύριο Αλέξανδρο Σάββα.


Ο κύριος Σάββας είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος,τίμιος ανώτατος δικαστικός, τιμή και “κόσμημα” για την περιοχή μας που δεν άξιζε αυτή τη βρώμικη αντιμετώπιση καθώς ούτε και όλα τα στελέχη της παράταξης.


Ειλικρινά λυπάμαι για το μπλογκ που όλοι πιστέψαμε αγαπήσαμε και στηρίξαμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Η ενημέρωση δεν πρέπει να αποβλέπει στο προσωπικό συμφέρον καθώς ούτε τα οικογενειακά επιτρέπεται να εμπλέκονται με τα επαγγελματικά.


Όλοι έχουμε διαδρομή στη ζωή μας και για το λόγο αυτό θα πρέπει να σεβόμαστε και τη διαδρομή του άλλου.


Εγώ σήμερα διαγράφω τη σελίδα Veloutsa News και απαγορεύω κάθε ανάρτηση που αναφέρεται το όνομα μου από το ίδιο blog, διότι η ενημέρωση πρέπει να είναι αντικειμενική και όχι προπαγάνδα με οσμές παρασυρόμενες από προσωπικές επιθυμίες, εκνευρισμό και άλλους αθέμιτους παράγοντες.


Το ίδιο θα ζητήσω και από την παράταξη να πράξει.


Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος.


Απόστολος Ν Πανταζής

Σχόλια

 1. Τ0 ιδιο και εγω αποστολη
  Ζαρεντης Νικος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΑ ΕΜΗΣ ΤΗ ΧΡΩΣΤΑΜΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μη το κάνετε αυτό παιδιά λυπηθητε τους δώστε τόπο στην οργή.στο χωριό μου λένε χεστηκε μια φοράδα στ αλωνι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου