Πώς σχολιάζει ο Σπ. Διαμαντόπουλος την αναβολή εκδίκασης των ενστάσεων Λύρου-Καραπάνου

 

«Αστεία υπόθεση-αν το δικαίωμά στην ένσταση συνοδευόταν από παράβολο 50,000€ δεν θα το κάνατε...»

Για τις 19 Δεκεμβρίου προσδιορίστηκε , όπως είναι γνωστό, από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Μεσολογγίου η συζήτηση των ενστάσεων κατά του κύρους των εκλογών για το δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, που υπέβαλλαν οι Κ. Λύρος και Ν. Καραπάνος μετά τη χθεσινή αναβολή της εκδίκασης.

Χθες αναβλήθηκε η εκδίκαση διότι οι δικηγόροι των κ.κ. Λύρου και Καραπάνου φέρεται να δήλωσαν αποχή στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων του κλάδου, μη ζητώντας όμως εξαίρεση, όπως έκαναν άλλοι συνάδελφοί τους για παρόμοια υπόθεση που εκδικάστηκε στο ίδιο δικαστήριο.

Τη χθεσινή αναβολή σχολίασε με την ακόλουθη ανάρτηση και με δεικτικό τρόπο, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μεσολογγίου, Σπύρος Διαμαντόπουλος, που να σημειωθεί πως ορκίζεται στις 17 Δεκεμβρίου.

«Αναβολή της αστείας υπόθεσης περί ακυρότητας της εκλογικής διαδικασίας από τους ηττημένους των εκλογών στο Δήμο μας.
-Αναφαίρετο δικαίωμα να εμπαίζεται μια ολόκληρη κοινωνία αφού ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον πολίτη ( ή και σε ηττημένο Δήμαρχο ) να προσβάλει τη Δημοκρατία χωρίς καμμία επίπτωση. Γιατί αν το δικαίωμά σου συνοδευόταν από παράβολο 50,000€ δεν θα το έκανες..και οι δυο σας..
-Στο δια ταύτα και γιατί έχετε, οι δημότες, ευλόγως ανησυχήσει. Καμμία επίπτωση δεν μπορεί να επιφέρει η ασέβαστη στάση των δυο.
-Κυριακή, 17.12.2023 και ώρα 12:00, η νέα δημοτική αρχή ορκίζεται στο Διοικητήριο της Περιφέρειας στο Μεσολόγγι.
-Στις 19.12.2023 θα συζητηθεί η εξ αναβολής υπόθεση ενώ η υπεράσπιση του απερχόμενου δημάρχου κατέθεσε σήμερα ότι πάλι θα απέχουν γιατί δήθεν «απεργούν».
-Σε άλλα νέα συνεχίζεται το σκοτάδι στην πλατεία, στο κέντρο, παντού. Οι ηλεκτρολόγοι δεν έχουν καν λάμπες να αντικαταστήσουν τις φθορές.
-Ο απερχόμενος Δήμαρχος δεν υπογράφει τα έξοδα ορκωμοσίας ενώ είναι υποχρεωμένος. Θεωρεί ότι ο Δήμος είναι τσιφλίκι του. Πόσο «λίγος»..
-Ο ΔΕΔΔΗΕ ετοιμάζεται να διακόψει την ηλεκτροδότηση των αντλιοστασίων που σημαίνει διακοπή ύδρευσης, αλλά μάλλον το κρατάει «δώρο» για τη νέα δημοτική αρχή.
-Όσο σκοτάδι και αν ρίξετε, όση κακεντρέχεια και αν επιδείξετε, όσα εμπόδια και αν βαλετε,
-Δεν μας πτοεί τίποτα.
-Οι δημότες σας απάντησαν.
-Αλήθεια ο κύκλος σας τί λέει για όλα αυτά;
Συνεχίζουν και σας δίνουν συγχαρητήρια ;
-Σας περιμένω και σας απαντώ με χαμόγελο αφού επιλέγετε την εχθρική στάση. Και στους «εχθρούς» απαντώ με χαμόγελο…
-Μόνο που κακό κάνετε στο Δήμο όχι σε μένα…

👉 Αναβολή της αστείας υπόθεσης περί ακυρότητας της εκλογικής διαδικασίας από τους ηττημένους των εκλογών στο Δήμο μας.

👉 Αναφαίρετο δικαίωμα να εμπαίζεται μια ολόκληρη κοινωνία αφού ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον πολίτη ( ή και σε ηττημένο Δήμαρχο ) να προσβάλει τη Δημοκρατία χωρίς καμμία επίπτωση. Γιατί αν το δικαίωμά σου συνοδευόταν από παράβολο 50,000€ δεν θα το έκανες..και οι δυο σας..

👉 Στο δια ταύτα και γιατί έχετε, οι δημότες, ευλόγως ανησυχήσει. Καμμία επίπτωση δεν ...

Δείτε περισσότερα
242
29
34

Σχόλια