Οικογενειακή τραγωδία στη Βούλα -Εφοπλιστής αυτοκτόνησε με καραμπίνα, το σπαρακτικό μήνυμα στην πρώην γυναίκα τουΣπαρακτικό είναι το τελευταίο μήνυμα που άφησε 63χρονος εφοπλιστής που έδωσε τέλος στη ζωή του με όπλο, στο σπίτι του, στην περιοχή της Βούλας.

Ο 63χρονος βρέθηκε νεκρός από τον φρουρό του το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ προηγουμένως είχε στείλει μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της πρώην συζύγου του, με το οποίο την ενημέρωνε για την απόφασή του να αυτοκτονήσει, ζητώντας να τον συγχωρέσει.

Οι Αρχές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εξετάζουν ως πιθανότερο σενάριο την αυτοχειρία.

Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του εφοπλιστή στη Βούλα

Δεν είναι σαφείς οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του 63χρονου, όμως η ύπαρξη του μηνύματος στο κινητό «δείχνει» αυτοχειρία ως το πιθανότερο σενάριο.

Ωστόσο, στο σημείο έσπευσαν ειδικά κλιμάκια των Αρχών για να διενεργηθούν οι απαραίτητες ενέργειες που θα ρίξουν «φως» στο περιστατικό.

Τι έγραψε ο 63χρονος εφοπλιστής στο τελευταίο μήνυμά του

Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα του 63χρονου, το οποίο εστάλη στο κινητό τηλέφωνο της πρώην γυναίκας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφοπλιστής, πριν δώσει τέλος στη ζωή του, έγραψε στην πρώην σύζυγό του ότι «δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα» και της ζήτησε να τον συγχωρέσει γι’ αυτό που επρόκειτο να κάνει.

Το μήνυμα που έστειλε ο 63χρονος πριν αυτοκτονήσει έγραφε: «Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα, συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω».

Ποιος ήταν ο εφοπλιστής που βρέθηκε νεκρός στη Βούλα

Το άψυχο σώμα του Ελληνοσύρου εφοπλιστή -που είναι γόνος μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας με έδρα την Αθήνα- βρέθηκε στο σπίτι του, στο υπόγειο μονοκατοικίας επί της οδού Β. Γεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του 63χρονου, με ρίζες από τη Συρία, πήγε στη Γαλλία και μετά στον Λίβανο και αργότερα, στα τέλη της δεκαετίας του ’80, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πεθερός του 63χρονου εφοπλιστή είναι μεγάλος επιχειρηματίας στη Συρία και ανήκει στο στενό περιβάλλον του Άσαντ.

 Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια