Μεσολόγγι: Στο «σφυρί» το ξενοδοχείο Liberty με τιμή 2,2 εκατ. €Προς πώληση από την εταιρεία Cepal βγαίνει το γνωστό ξενοδοχείο “Liberty” στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου με τον πλειστηριασμό να ορίζεται για τις 15 Μαΐου 2024.

Το ξενοδοχείο 3 αστέρων, δυναμικότητας 128 δωματίων, βρίσκεται επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 41 και Θυσίας.

Το κτιριακό συγκρότημα αποτελείται από:

Ισόγειο, το οποίο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο και περιλαμβάνει χώρο υποδοχής, γραφείο του Διευθυντή του ξενοδοχείου, χώρο αναμονής, σαλόνι, εστιατόριο, μπαρ, κουζίνα και λοιπούς βοηθητικούς χώρους, τρία κλιμακοστάσια, τρία ασανσέρ και πατάρι που χρησιμεύει ως καφετέρια και εστιατόριο.

Α’ όροφο, εμβαδού 918,73 τ.μ., ο οποίος αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει κατά τον τίτλο κτήσης συνολικά 33 δωμάτια και ειδικότερα 25 δίκλινα, 6 μονόκλινα και 2 σουίτες.

Β’ όροφο, εμβαδού 882,77 τ.μ., ο οποίος αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει συνολικά 34 δωμάτια, και ειδικότερα 26 δίκλινα, 7 μονόκλινα και μια σουίτα.

Γ’ όροφο, εμβαδού 846,57 τ.μ., ο οποίος αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει 31 δωμάτια, και ειδικότερα 23 δίκλινα, 6 μονόκλινα και δυο σουίτες.

Δ’ όροφο, εμβαδού 805,27 τ.μ., ο οποίος αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει 30 δωμάτια και ειδικότερα 23 δίκλινα, 6 μονόκλινα και μια σουίτα.

Δώμα, εμβαδού 195,44 τ.μ., το οποίο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο διαμορφωμένο για τις βοηθητικές εργασίες για τις ανάγκες του ξενοδοχείου (πλυντήρια, στεγνωτήρια κ.λπ.) και το μηχανοστάσιο του κτιρίου.

Ο εν λόγω πλειστηριασμός, εάν δεν υπάρξει αναστολή της διαδικασίας, έχει προγραμματιστεί για τις 15 Μαΐου 2024 και έχει επισπεύδουσα τη Cepal. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 2,2 εκατ. ευρώ.

 Πηγή: aixmi-news.gr

Σχόλια