Αστέρας Αγρινίου: Νίκησε 2-1 τον Ηρακλή Αστακού και πήρε βαθμολογική ανάσα (φωτορεπορτάζ)

 



Ο Αστέρας Αγρινίου πήρε τη νίκη στο γήπεδο «Καραπαπά» με σκορ 2-1 επί του Ηρακλή Αστακού το απόγευμα της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου και ανάσανε βαθμολογικά, αφού πήρε διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον αντίπαλό του....

Χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή η ομάδα του Αγρινίου για να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο», καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζακώστα στην δεξιά γωνία της εστίας του Ταμανίδη, που παρά την προσπάθειά του δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ, αφού η μπάλα έσκασε μπροστά του.
Στην επανάληψη καλύτερος ο Αστέρας βρήκε δίχτυα δύο φορές, αρχικά στο 70′ με αυτογκόλ του Παπαζήση και στη συνέχεια στο 79′ με τον Θεοδωρόπουλο. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 65′ αποβλήθηκε ο Τζακώστας του Αστακού, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.
Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες στο παιχνίδι, με τον Αστέρα να έχει περισσότερες από τον αντίπαλο, κυρίως στην επανάληψη όπου είχε και τα «ηνία» του αγώνα.

Διαιτητές: Προβίδας, Καραπιπέρης, Γεωργίου.
Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης): Ταμανίδης, Μπάκας, Παπαϊωάννου, Τζελτζές (46′ Βασιλάρης), Τσιάκαλος (46′ Σταματελόπουλος), Κουτρομάνος (80′ Πίτλιγγερ), Βαρέττας, Θεοδωρόπουλος (85′ Στραβοδήμος), Πατσέας, Παχής, Γκρίζης (65′ Τσέπας).
Ηρακλής Αστακού (Γεράσιμος Μπότσιος): Ελευθεράτος, Ρουσάϊ, Ι. Μπαρμπαρούσης, Κουντούρης, Παπαζήσης, Ο. Ταφάνι, Καρακώστας (73′ Ελέζι), Σκουφής, Λιβάνης (60′ Σελεμάϊ), Τζακώστας, Δ. Μπαρμπαρούσης.

Δείτε φωτορεπορτάζ του agriniara.gr:






















Σχόλια